icon

Riziká konizácie pred plánovanou dovolenkou

27. máj 2024

Ahojte baby dnes mi volal dr. Že mi z cytologie vyšlo CIN1 . Povedal mi možnosti, poradil že on by si dal spraviť konizáciu LLETZ. Išla som tam hneď na odber krvi a dohodli sme sa že mi ju teda v piatok spraví. No v Tom celom zmätku, som úplne zabudla na to že my ideme o 12 dní po plánovanej konizácii na dovolenku. Volala som dr. A on povedal že to nieje problém že to kľudne sa môžem aj kúpať aj všetko. A teraz ale po prečítaní recenzií tu na nete nemám z toho zrovna dobrý pocit. Lebo áno väčšina žien to zvládlo ľavou zadnou ale sú aj také čo potom dlho krvacali a mali bolesti. Mám tri deti a potrebujem a chcem sa im venovať na dovolenke
.Som na seba naštvaná že som to celé nepremyslela a hneď konala bez rozmyslu. Potrebujem asi len názor , skúsenosti. Čo by ste robili? Poprípade ako ste prežili konizaciu LLETZ?

saska.j
•
27. máj 2024

Hneď pri CIN 1 ti odporúča konizaciu? Ja by som zašla na koloskopiu ešte. Ja by som sa objednala keď tak až po dovolenke radšej

pralinka25
•
27. máj 2024

aj ja by som sla az po dovolenke. mne vypalovali len ranku a hojilo sa to 6 tyzdnov.

marca12
•
27. máj 2024

Zmen termin. Lekar ta prehovara,preco? Ma za ten ukon peniaze. Neludsky pristup. Ja som sa po konizacii nemohla mesiac kupat,to mi odporucila gynekologicka.

autor
•
27. máj 2024

@marca12 áno, vraj budem platiť 100€.

Ďakujem žienky. Takže ja to zajtra zruším.

saska.j
•
27. máj 2024

Zrus určite.

krtko1313
•
27. máj 2024

Samozrejme, že zruš. Potom sa určite kúpať nesmieš. Budeš mať vložku,môžeš mať trošku bolesti brucha ako pri menzese. Vtedy ani slnko nie je najlepšie. Za tie 2-3 týždne sa stav nezhorší. Kľudne aj v septembri ísť na zákrok, pretože každá to nesie inak, ako píšeš.

lucuass
•
28. máj 2024

Ahoj , určite to zrus a zmeň gynekológa . Po prvé , pri CIN 1 sa nerobí konizacia lebo je to zbytočný zásah do krčka a po druhé , určite sa nemôžeš kúpať minimálne mesiac po konizacii , môžeš z toho potom dostať taký zápal že amen. Takže neviem čo máš za doktora ale nájdi si iného 🙏

dominikaf123
•
29. máj 2024

Dobrý večer mam takú otázku ma tu niekdo skúsenosti s konizaciou v Malackách?