icon

Rozhádzaný cyklus po vysadení hormonálnej antikoncepcie

baby_28
30. máj 2022

Ahojte baby ja by som sa chcela len informovať ohľadom ms po vysadení HAK. Pár diskusii som si už prečítala a dosť veľa z vás písalo že ste mali problémy s ms . Ja som vysadila HAK v októbri 2021 po skoro roku a pól . V októbri som mala ms normálne .V Novemri som dostala až na 43 Deň , v decembri som nemala pretože som dostala až na 38. Deň a to až v januári . Vo februári som dostala tiež na 38. Deň , v marci zase nič pretože som dostala až v apríli a to na 51. Deň a teraz je už koniec mája a ja stále čakám kedy ta mrcha dôjde .Dosť veľa z vás písalo že môže trvať aj rok pokým sa telo da do poriadku .objednaná u gynekológa som až v septembri . Ale veľa z vás taktiež písalo že pomáha čaj z alchemilky , alebo vložky z Tiande . Dosť veľa žien si ich chváli pretože im pomohli s nepravidelnou ms .

ailiba
30. máj 2022

@baby_28 na cyllus mi super pomohol Femigard. Je to bylinny pripravok, kupis v lekarni. Aj Gynex je super. Riesila by som to asi nahskor takto. Telo potrebuhe cas, aby sa spamatalo... A je to rozne u každého.

baby_28
autor
30. máj 2022

@ailiba skúsim to najprv takto pretože HAK uz brat vážne nechcem pretože je to svinstvo

lejusinka
30. máj 2022

Rok a pol si mala vypnuty cyklus nemozes ocakavt ze vsetko zacne hned fungovat. Na IG si pozri bagniari ta o tom pisala a ma aj program ako restartovat system po HAK

ailiba
30. máj 2022

@baby_28 urcite by som to neprekryvala hned dalsimi hormónmi... Vyskusaj, mozno budes milo prekvapena🤩

baby_28
autor
30. máj 2022

@ailiba presne to ani nechcem ,už žiadne hormóny , nikdy viac