Rozprávanie sa s mužom o menštruácii
Ahojte😄, troska cudna otazka, ale naposledy som tu citala diskusiu, kde sa spominalo, ze slecna, ktora este len randila, chalanovi hovorila o svojej menstruacii - ale len v rovine, ze jej prave nie je dobre skrz menstruacne krce, nic viac. Viacero zien zareagovalo pohorsene, vraj zena na urovni take nieco nespomina. Mne to prislo celkom zvlastne, kedze dvaja dospeli ludia by nemali mat problem sa o tom rozpravat, este ked je to len v takejto rovine, kde sa nezachadza hlbsie do detailov. Aky mate na to pohlad vy? Je to naozaj nevhodne?
mam problemy s cyklom, sme na creigton modeli, takze moj muz vie o vsetkom. bezne mi kupuje vlozky, dokonca ked ma 2x viezol na pohotovost pre silnu ms,tak to spomenul pred svokrovcami a nemal problem o tom hovorit (pricom ja ano) 😂

Ja, ktorá mala odjakživa ťažkú ms, kedy som skončila na infúzii.. Som vždy aj novej známosti povedala, keďže to je týždeň kedy som "mimo života"... A žiaden sa necítil pohoršene, práve naopak, často mi ukázalo to ako vedia na to reagovať a ako ms vnimaju, príde mi to normálna téma. Prirovnanie s mykozou je nanajvys trápne. A ako typ, ktorý odmala bol viacej s mužmi nemám problém o tom povedať. Nevravím, že budem opisovať farbu krvácania, ale odpoveď "mám svoje dni a nie je mi najlepšie.." Je niečo čo je úplne v poriadku. Prečo by sa niektorá žena mala hanbiť za túto vec?