icon

Roztiahnutá vagína - rady

4. feb 2021

Ahojte. Viete mi prosím poradiť niečo na zúženie vagíny? Spôsobuje nám to problémy v intímnom živote, priateľ sa sťažuje, že ma 'slabo cíti'. Keď sa vzruším, je to ešte horšie, lebo ešte viac sa roztiahnem. Väčšinou to končí v posteli rukou alebo pusou, lebo partnerovi to proste nejde. Dve deti a 40tka na krku, tak jasné, že ju nebudem mať ako v 18. Ak ste niektorá riešili tento problém a úspešne ho aj vyriešili, poraďte prosím. Skúšam cviky, ale efekt nevidím. Skúšali sme všelijaké zužujúce lublikačné gély, ktoré akurát štípali a výsledok nič.

queen_mary
4. feb 2021

Myslim ze sa robi normalne aj plastika. Na zuzenie vchodu ale aj celej posvy. A potom dalsie zakroky ako rejuvenizacia a podobne.

queen_mary
4. feb 2021

https://interklinik.sk/vykon/vaginoplastika-gyn/ no a kegelove cviky asi uz poznas.

pininka1
4. feb 2021

Mne moj porodnik vravel ze najlepsie je na to trampolina. Ze to robi divy.

vikisukik
4. feb 2021

@pininka1 trampolina zuzuje vaginu? to som este nepocula ale dobre vediet 🙂

0silvia0
4. feb 2021

@pininka1 veď sa všade píše, že zhoršuje inkontinenciu a zaťažuje panvové dno, tak teraz ako to je? Máš tu trampolínu osobne vyskúšanú?

pininka1
4. feb 2021

@0silvia0 ja som to nepotrebovala,.kedze som rodila cisarskym, ale chodili sme za nim na poradnu aj s kamoskou ktora rodila normalne a jej vravel ze muz s amu raz pride podakovat. Vraj na tych miestach posilni svalstvo ako nic ine.

pininka1
4. feb 2021

@vikisukik posilni vraj dolne svalstvo, myslim ze spominal aj nejaku britsku studiu. Fakt je ze ked som jeden cas pravidelne skakala tak najprv ma boleli vnutorne stehna az smerom hore, tak asi to ma nejaky zmysel.

ivca88
4. feb 2021

Venušine guličky, zmena polohy.
Alebo plastická operácia ( najefektívnejšie) ... Cenník nájdeš isto aj na nete. Nenechajte si nicit intímne chvíle len kvôli tomuto. Pekne sa to dá vraj urobiť.
Ešte sa opýtaj svojho gynekológa, aký má on na to názor. Možno by to aj cez poisťovňu mohlo ísť, ak je to naozaj zle

zuzanamatova123
5. feb 2021

Ahoj rada ti pomôžem ip

matejkoo
5. okt 2021

@zuzanamatova123 ahoj, tiez zvazujem vaginoplastiku, mas prosim na nejakeho dr. referencie? dakujem

raddka226
2. apr 2024

@matejkoo ahooj ak si ju absolvovala? Pomohlo??