Šanca otehotnieť po laparoskopii cysty - skúsenosti
za aku dobu ste otehotneli dakujem 😒
@shia ja som bola na laparo. v maji 18.5. v juni sme počkali tiež ,a niejak sa nedari dnes mi prišla mrcha beriem aj progesterone a inofolic tento mesiac ,už mam obavy či budeme mať druhe dieťa
@marcopollo Ja som bola na laparoskopii v Septembri a v Decembri som otehotnela.Cystu si mala vodovú alebo?
@marcopollo Jooj..tak to sa neboj,určite o chvilu otehotnieš 🙂 ja mam endometriozu..čiže som mala krvave cysty+ložiská a iné problémy...jedla som kyselinu listovu..pila alchemilkovy caj do ovulacie+bylinky na tu endometriozu...dost mi pomohli ovulačne testy..aby som vedela kedy mam presne ovulku a kedy sa hlavne snažiť.
@monika1791 od jula sa snažime ,pomaly kazdy druhy treti den, nemam pravidelne menstr.ani som ju nemala pred cystou ani teras ,povedala som svojej gynekol.že bi sme chceli druhe babatko tak mi predpisala progesterone a inofolic si mam kupiť už mam obavy
@marcopollo Ja som brala Duphaston..s nim som mala pekne pravidelny cyklus(+keď som otehotnela som ho brala ďalej) a teraz som si spomenula že som otehotnela hneď prvý cyklus s clostilbegytom.
@marcopollo Akurat som ti to chcela napísať...najlepšie budeš mať ked sa dohodneš so svojím gynekologom čo a ako.Držím palce 🙂

hneď v ten ďalší mesiac po ;) doktor kázal ešte počkať prvý menzes od operácie, tak sme počkali, a ten ďalší už neprišiel ;) vtedy sa to najskôr podarí, ale musí to samozrejme aj odobriť Dr či to aj u vás tak môžte skúšať zo zdravot, hľadiska ;)