icon

Šestonedelie a nepríjemný zápach

23. aug 2021

Ahojte,som 8 dni po porode.Vsimla som si ze ked krvacam,normalne to smrdi.Hygienu dodrziavam na 120%,cikam iba v sprche.Moze to byt nejaky zapal alebo je to normalne ked citim ten neprijemny zapach.Ako ste to mali Vy?Dakujem

jaskolka
23. aug 2021

Tak určite by to nemalo nejako extrémne zapáchat, možno by som zašla pre istotu na gyndu, skus zavolať svojmu doktorovi.

zdenka11081983
23. aug 2021

Bola si šitá? Mne takto hnili stehy a zapachali... Musela som na antibiotíka.

anjelicek26
23. aug 2021

Cistenie po porode skutocne moze trcochu pachnut (proste inak ako menstruacia) a je to stale OK pokial nemas bolesti, horucku, krce, tak netreba k lekarovi... to by boli priznaky zapalu... ono si predstav, ze v maternici mas velku ranu po odluceni placenty, ta sa len postupne hoji, preto to tak dlho krvaca a aj pachne, lebo je to v podstate vlhke prostredie, hoji sa to pomaly..ak chces podporit rychlejsie hojenie, tak vela vela vitaminu C a zelezo si davaj, pomoze to.

autor
23. aug 2021

@zdenka11081983 ano bola som sita,a mala si aj ine priznaky?horucku alebo nieco ine?

autor
23. aug 2021

@anjelicek26 oki dakujem,skusim vitaminy teda😊

zdenka11081983
23. aug 2021

Nie, ja som si zobrala zrkadielko odspodu, a videla som uz hnis, kopu hnisu.. A stehy ktoré sa mali vstrebať mo vraj moje telo ich neprijalo tak tak... Som ich len na vlozke nachadzala. Smrdelo to. A tak sa mi to aj zle pozrastalo..

autor
23. aug 2021

@zdenka11081983 a isla si ku gynekologovi?On ako ta vysetril nebolelo? Velmi sa toho bojim lebo neviem este ani poriadne sadnut…ani chodit… a ked si predstavim ze ma vysetri…je mi z toho zle🥺😩

zdenka11081983
23. aug 2021

Sla som hned. Ja ked som si pritlacila trosku prstom, tak vytiekla kopa hnisu. Chodila som kazdy den, tam mi to čistil a poatupne vyberal stehy... Ten steh ked mi obcas vypadol to bol zapach..