Sex a sekcia
Babulky môj priateľ má nahovoril no nie nahovoril aj ja som chcela na sex po necelom mesiaci. Teraz sa bojim. Nemohla som si niečo porušiť? Prasknúť mi maternica alebo niečo take?
Prasknut ti nic nepraskne, ale sestonedelie je o tom, ze sa to tam vsetko vnutri este hoji a duplom po sekcii, takze sa ti tam lahsie moze dostat nejaka infekcia.
Priatel ta nahovoril? Nech si ta vezme za zenu, ked uz ma s tebou dieta. A sex majte, ked budes chciet aj ty. Vrrrr
@mirage Veď áno ale ja teraz celú noc nespím čo sa bojím mal kondóm a bojím sa že som tehotná
v pohode tiez som
vydrzala po sekcii len 5 tyzdnou a nic sa nestalo 😊len si uzivajte
tha ked sa bojis aby si neotehotnela tak určite prvy rok používat kondom ;) a potom ako dôverujes svojmu my fungujeme 8r bez ale ako som písala rok po tehu sme mali kondom ;)
Po sekcii ak nekrvacas mozes mat kludne sex. Ja som mala tri sekcie a vsetko bolo ok. Netreba sa stresovat dopredu.
Maternica ti nepraskla, to by si si všimla. Ak už nemáš očistky, cítíš sa dobre a mal kondóm, nemalo by sa nič stať. Nie si prvá ani posledná.
@mia_von_prag áno mal kondóm. A už nekrvacam ale aj tak sa cítim zle že sme nevydržali do šestonedelia
Ja som mala tiež take výčitky po prvom pôrode 😂 zaprisahala som sa ze uz to nespravím. Druhýkrát to isté. Nic sa nestalo
Po sekcii som mala sex asi po 2 týždňoch a nič mi nebolo. Cítila som sa dobre, mala som chuť, tak čo? Nemaj výčitky.

Fakt si myslíš že ma takého dlhého pipika že sa dostane až do maternice?
Dúfam že toto je vymyslená téma