icon

Sex po pôrode

tomimomi
7. jún 2022

Kedy ste mali prvý krát sex po pôrode?či už šlo o sekciu či prirodzený

Strana
z2
petka1402
7. jún 2022

@tomimomi dva prirodzené po prvom sme skúšali po 6ned. Po vyšetrení ale fúú bolelo keďže som bola potrhana velmi
Po druhom to bolo lepšie jak som prestala krvácať a necítila som bolesť tak sme skúsili a fajn, boli to asi 4-5 týždne po porode

mia7811
7. jún 2022

@tomimomi pri prvom dietati som nebola schopna fungovat cca pol roka. Pri druhom sme s manzelom boli spolu uz cca po 3 tyzdnoch, ale slo to tak nejak same a boli sme velmi opatrni

sszuzu8
7. jún 2022

Po prvom 9 mesiacov po druhom 2,5 roka 😃

sirka9
7. jún 2022

Po kontrole po sestonedeli. Teda cca 7 tyzdnov

hederamonstera
7. jún 2022

Skusali sme po 600 nedeli a teda to neslo vobec, nehovoriac o mojej 0 chuti. Potom ked uz maly zacal spat a aj ja som sa vyspala, tak prisla chut a po 3 mesiacoch to slo, aj ked este doteraz(4,5m) je to take citlive, ze mozme len jednu polohu😂 ale je to lepsie ako pred porodom, co som prekvapena😂

mamamasama
7. jún 2022

Po mesiaci. Mala som však prekrásny bezbolestný pôrod, takisto som nekrvácala a cítila sa fajn.

nikdenikto
7. jún 2022

Po 6 tyzdnochy, keď lekár povedal že je to OK. Ale ten prvy-druhy krát som chcela DR volať že má asi zle zašili, že sa do mňa muž nezmestí 😂 ale potom sme to nejako rozhýbali a bolo to časom lepšie a lepšie. A to som mala malé poranenie

veronika3110
7. jún 2022

@tomimomi aj ked ma tu asi niektoré ukameňujú, tak po dvoch týždňoch...
aj to som chcela už ja veľmi, manžel sa až čudoval....

sirka9
7. jún 2022

@veronika3110 prečo by ta mali kamenovat? Však je to len o tom, že keď ty chceš a môžeš, tak je to super. Ja som dost krvacala plných 6 týždňov, inak by sme tiež začali oveľa skôr 😁 podľa mňa veľmi indi vindi, ako sa na to ktorá citi

veronika3110
7. jún 2022

@sirka9 minule tu bola podobná debata a jedna baba tam napísala že po dvoch týždňoch tak sa hrozne pohoršovali, ako si tam môže zaniesť infekciu a že 600nedelie nie je pre srandu, že to má význam, telo sa musí zregenerovať atd atd.. pritom baba napísala že sa cítila dobre, nemala žiadne bolesti atd.. 😀

ivangeline
7. jún 2022

po prirodzemych cca 3m

tomimomi
autor
7. jún 2022

@veronika3110 a v pohode?

katy084
7. jún 2022

... prvy krat po 3t a druhy po 6t...

tomimomi
autor
7. jún 2022

@veronika3110 keď sa cítila fajn tak prečo nie,veď každá z nás vie asi najlepšie ako na Tom je...každá sme iná

kengurica
7. jún 2022

Pre niektoré: 600 nedelie = 600 týždňov = cca 11,5 roka.
To by som teda bez sexu nedala...

sirka9
7. jún 2022

@kengurica 🤣🤣🤣

sirka9
7. jún 2022

@veronika3110 tak takú by som rýchlo uzemnila 😁 žena musí sama vedieť. Keď to ide tak to ide, keď nie tak skúsim neskôr. 😅

mm87245
7. jún 2022

Nepamätám si to už presne, ale oba razy boli skôr ako po 6t.. Pri prvom asi po 3t a pri druhom asi po 4t. Nemala som vdakabohu žiadne veľké problémy..
Ale, trochu aj ľutujem, že som to nenatiahla aspoň o týždeň. Predsa to bolo skoro. Ale tak.. Už je tak😀
A som rada, že nie som sama, pretože tiež keď čítam tak 99% to malo po 6t, po kontrole a niekto ani potom..

veronika3110
7. jún 2022

@tomimomi áno a úplne som si to užila .. 🙂 ja som ale mala chuť celé tehotenstvo aj pred porodom :D

pininka1
7. jún 2022

Tri cisarske, ked som prestala krvacat isli sme na to.

lulka321
7. jún 2022

@tomimomi pri prvom po 3 mesiacoch, pri druhom zistíme 😅

hederamonstera
7. jún 2022

@veronika3110 mne je jedno, kedy kto sexoval, len chcem uzrejmit to, ze nejde o to ako sa zena citi ale ze krcok maternice sa uzatvara a kym nie je uzavrety, tak sa tam moze zaniest infekcia, preto sa RADI so sexom pockat

dzulik_
7. jún 2022

@sszuzu8 to dobrovoľne alebo si mala nejaké zdravotné ťažkosti?

kiki68
7. jún 2022

@tomimomi asi po 5-6 tyzdnoch od porodu. Ale nemala som nejake velke sitie, vnutri ani steh, iba par stehov vonku po mini trhline.

banderaska29
7. jún 2022

@kengurica áno 😀 Alebo keď píšu že sme boli na dovolenke 4tt, alebo dcérka (narodená) má 8tt 😀 .. to tt je týždňe tehotenstva a používa sa to iba pri tehotenstve, nie pri obyč týždňoch 😀

biankaaaa
7. jún 2022

Cca 4 mesiace po. Šitia bolo plno...

borka33
7. jún 2022

@tomimomi po dvoch týždňoch. Rodila som prirodzene a bez poranení. Všetko úplne v pohode.

elizita
7. jún 2022

@tomimomi po sekcii po 6tyzdnoch a po prirodzenom po 8 tyzdnoch, lebo som dllllho krvacala, potom este spinila, takze by mi to prv vobec nebolo komfortne..

elizabet173
7. jún 2022

@tomimomi po 6 tyzdnoch, teda po kontrole u lekara. Porod prirodzeny, tri stehy

elis248
7. jún 2022

Po prvom prirodzenom asi tak po 4-5 mesiacoch(nepamätám si presne) a po druhom prirodzenom asi po 3-4mesiacoch. Skôr som sa na to necítila, ako keby som mala blok zo šitia po pôrode alebo čo.

Strana
z2