Sex po pôrode
Ahojte, som 4 mesiace po pôrode a mali sme s mužom sex dokopy 3x. 1-2 raz bolo to ok. Akurát včera ma to trochu bolelo (napisem to tak po lopate) pri vnikani, cítila som že to tam moc nejde no nakoniec to bolo v pohode, akurát keď sme skončili som si našla na nohavickach krv, nie veľa. Chcem sa spýtať môže to byt tým ze hormónmi je to prostredie suché a z toho bolo to krvácanie? Stalo sa niekomu podobná vec?
V stredu idem ku gyn.
Aj kojis? Ja keď som bola na kontrole po 6 týždňoch lekár sa pýtal či kojim a vyslovene mi kázal používať pri sexe lubrikačný gél.
@nikdenikto áno kojím, po šestonedelí bolo všetko ok a iba povedal že ich mám používať
@beatrice1111 mne lekár vysvetľoval že v tele máme nejaký hormón ktorý ovplyvňuje mliečne žľazy a tiež sliznice - aj v pošve. No a keď žena koji, automaticky tento hormón ide do mliečnych žliaz a tým pádom su sliznice tam dole suchšie
@beatrice1111 je to normalne. Mna to bolelo vyse roka 🙂 teraz uz je to okej.

@beatrice1111 Ahoj áno môže to byť aj tým, dobré je zo začiatku používať lubrikačný gél, mne sa tento problém z vlhkosťou upravil po 3 menštruácii