icon

Sex po pôrode

27. apr 2023

Predtym ako som porodila dieta som mala sex rada. Ale uz som 1,5 roka po porode. A mna od porodu ten sex vzdy boli. Ked si nedame lubrikant tak je to ozaj velka bolest. S lubrikantom sa to da zvladnut. Ale ja z toho sexu od porodu uz nemam nic. Iba myslim na to, ze to robim pre rodinu a vydrzim to aj ked to obcas zaboli. Manzel je opatrny, ale ani to nepomaha. Tvarim sa, ze sa mi to paci, nakolko manzela lubim, a nechcem prist o manzelstvo. Bola som pri porode velmi potrhana, sitie sa mi dlho hojilo. A ani orgazmus uz od porodu som nemala. Som jedina ktorej porod znicil uzivanie si sexu?

anjelicek26
27. apr 2023

Rozpravala si sa o tomto s gynekologom, sexuologom, operaterom? Podla mna by to mal vidiet chirurg na gynekologii, ci ti vie-nevie pomoct, normalne to nie je, urcite je tam nieco zle pozasivane. Nemozes proste mat sex s bolestou cely cas, to si neuzijete ani jeden, ani druhy, zavolaj lekarovi (najprv tvoj, ten ta posle dalej) a porieste to. Mame styri deti, a sex je ako pred tym... nie je to vobec bezne, ze to teba boli.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mia_von_prag
27. apr 2023

Tiež by som to riešila s gynekológom. Normalne to nie je.

marcellka32
27. apr 2023

Na kontrolu gynekológovi a narovinu mu povedať, nech sa znova pozrie či je všetko ok...a možno je to ak psychicke už, že čakáš že to bude bolieť tak si stiahnutá...nerob nič čo ťa bolí

ivangeline
27. apr 2023

Ale vsak ako pisu,uz davno si mala minimalne za gynekologom zajst.

liliana8
27. apr 2023

Mam 3 kamosky,ktore sa mi zverili,ze tiez prvy rok po porode bol sex bolestivy (tiez boli dost site),ale kazdej sa to po roku upravilo a sex prestal byt bolestivy. Urcite pobehaj doktorov a poskusaj aj rozne polohy.Drzim palce,aby sa to zlepsilo🍀

jaskolka
27. apr 2023

A bolesť je len "na začiatku" teda kým nevojde dnu, alebo celý čas styku? Lebo ten prvý prípad môže byť dlhšie, hlavne ak je muž "viac obdarený" a po šití je tam jazva.U nás to tak bolo, po prvom pôrode to proste ostalo "dolu" zjazvene, bola som veľmi potrhana, šitá až kdesi neviem kde. Po čase sa ta jazva stala elastickejsia a bolo to lepšie . Medzitým prišiel ďalší porod a samo sa to nejako upravilo.
Ale ak to je počas celého styku, tak to nie je v poriadku, a určite zájdu za gynekológom, nejako nech sa to skúsi poriešiť.