icon

Sex počas menštruácie: Hrozia zdravotné komplikácie?

5. feb 2025

ahojte, mali ste niekedy sex počas vašich dní a potom nejaké problémy? Mykozu alebo väčšie podráždenie sliznice ? proste taký nekomfort?

kamlicek
5. feb 2025

Nemyslim si, ze to ma nejaky suvis s menstruaciou. Ak bol styk "divokejsi", tak je to pochopitelne.

yonce
5. feb 2025

pre mna je diskomfort mat sex pocas menstruacie, takze nie. ak mas nejake problemy, tak si myslim ale, ze to spolu nesuvisi.

simona1998
5. feb 2025

Nie nikdy som problémy nemala.

lucia13022023
5. feb 2025

Nemala, ale čo si pamätám, tak počas MS je sliznica náchylnejšia na infekcie, čiže môže byť, že by si mohla mat z toho problémy, ak ste išli bez.
Ale možno píšem blbosť, no toto mi nejak utkvelo v hlave.

autor
5. feb 2025

@yonce to je aj pre mňa ale posledné dni a muž sa vrátil z turnusu a nejako sa to zvrtlo, nie je to pravidelné
a nemám doslova problémy ale predvčerom som sa aj holila a použila som nový typ žiletky tak mám taký zvláštny pocit aj na koži a teraz ma začalo ako keby bodať vnútri a trošku ako keby páliť. Ale je to prvý deň hádam to prestane dám si nejaký krém pre istotu

yonce
5. feb 2025

no ja si myslim, ze to bude proste tym sexom samotnym a ze by to tak bolo, to co ti je teraz, aj keby si menstruaciu nemala. na kozi to mas isto z holenia, holenie vie podrazdit pokozku a este ked novy typ ziletky si pouzila, tak to bude na 100% v tomto.

autor
5. feb 2025

@yonce ja som dosť náchylná na všetko, stačí sa mi utrieť vonavým papierom a som v tom len už dlhšie mi nič nebolo tak ma to prekvapilo. Ak to neprejde pôjdem k doktorovi

oli18
5. feb 2025

Vy ste tu vcera grcali zo zasoplenych bavlnenych vreckoviek a ja grcam z tejto temy. To fakt musite byt niektore velmi nadrzane, ak sexujete pocas menzesu 🤮

bielasovicka
5. feb 2025

Je to nechutne, mat sex pocas menzesu.fuj.....ale keď sa to niekomu nehnusi tak jeho vec co robí.

anna777115
5. feb 2025

Ono, problem je v tom, ze počas nenzesu, je krčok otvoreny a možeš rychlejsie nieco chytit. A to nie len na vonkajšie rodidla.ale aj priamo do dutiny maternice.

ajko2011
5. feb 2025

Nikdy som žiaden problém nemala

n3la
5. feb 2025

Ahoj, osobne si myslím že môže byť, mala som sex počas menštruácie len párkrát, ale teda raz bez ochrany a asi 2 dni na to som začala mať problém so začervenaním a svrbením ale iba vonkajšej časti, vo vnútri som nepociťovala nič. Doteraz neviem či za to mohol styk alebo len náhoda 🙂

zuzanita1609
5. feb 2025

V začiatkoch vzťahu nebol problém,sme sa na seba lepili ako tie 🐒🐒 pri každej možnej príležitosti 🤭(mne to niekedy pomáhalo na kŕče sa priznám, prestali ). Teraz (ak sa to dá zniesť 😁) sa radšej dlhšie pomaznáme a zahráme šachy 😆.

kiki68
5. feb 2025

Nie, nema to co sposobit. Ak je partner v poriadku, tak nemozes dostat ziadne mykozy atd

krasneleto
5. feb 2025

pre mna zahadou na vzdy ostane, preco mat sex pocas menstruacie? ale to je ina tema.. k tvojej otazke:
Zmena pH pošvy – Počas menštruácie sa pH prostredie v pošve mení, čo môže narušiť rovnováhu baktérií a kvasiniek, čím sa zvyšuje riziko premnoženia kvasiniek (Candida).
Vlhkosť a teplo – Menštruačná krv spolu s telesným teplom vytvára ideálne podmienky pre rast plesní a baktérií.
Zvýšená citlivosť sliznice – Počas menštruácie je sliznica viac náchylná na drobné poranenia, ktoré môžu uľahčiť preniknutie infekcie.

ak teda mas potrebu sa milovat, idealne je pouzit kondom

matqa411211
5. feb 2025

@oli18 predstav si, ze aj zeny su nadrzane, a ano je to normalne, nie kazda je frigidná a lezi ako chrobák ;)

minenkaa
5. feb 2025

Co je hnus na sexe pocas menstruacie?

minenkaa
5. feb 2025

To bude asi skor tym sexom ak bol divokejsi

autor
5. feb 2025

ja tiež nerozumiem čo je na tom nechutné :D všetko sa umyje a hlavne boli to posledné dni.
a nechápem taktiež čo je zlé na tom keď sa žene muž páči a je nadržaná :D však preto s ním predsa žijem lebo ho chcem

n3la
5. feb 2025

Nechutne to nie je 😄 ak teda samozrejme nemate menštruáciu moc intenzívnu alebo veľké bolesti, ja som si tiež myslela že bude celý od toho a ja tiež krv všade po stehnách a neviem čo😂. Ale teda neviem či to bolo tým že ju nemám nejakú silnú alebo to spôsobil ten proti tlak ale scéna ako zo zabíjačky sa nekonala 😄

bielasovicka
5. feb 2025

@minenkaa no ja si to predstavujem tak, že je tam všade plno krvi ako po zabíjačke 🫣. Mne už menzes skončil v 40ke ale keď som mala tak som mala dosť silné, a aj bolesti a kŕče vždy, tak by bolo pre mňa posledné myslieť vtedy na sex.

minenkaa
5. feb 2025

@bielasovicka tak ale zas ked je normalna menstruacia a bez bolesti tak tam nein nic fuj a smozrejme ze ked Ma niekto bolesti tak nema chut na sex

lila246
5. feb 2025

ahoj, mavam pravidlne styk pocas mensturacie a zatial som nemala nikdy ziadny zdravotny problem

krasneleto
5. feb 2025

zbytocne dohadovanie ... niekomu sex pocas menstruacie vyhovuje, inej ani za nic. tiez som tim, ze som rada v posteli cista krasna a vonava...a to iste ocakavam od partnera. pocas menstruacie , najma po covide mam problem aj sama so sebou si vlozku vymenim , tak ja osobne by som v tomto stave sa muzovi, hoc v sprche a neviem aka nadrzana by som sa mu teda neodovdzala.. ale ked vy ano, je to v poriadku. otazka znela jasne, a aj odpovede...ano pocas menstruacie je zena nachylnejsia na vsetko. to, ze niektore mate sex pocas menstruacie a nic sa vam nestalo, toto riziko neznizuje ani nevylucuje , proste to je ako niekto moze sediet dve hodiny v snehu a nic mu nie je a niekto sadne v elektricke na sedacku studenu a ma mocak v prdeli...

fantaghiro21
5. feb 2025

@oli18 takže ty nie si vôbec nadržaná, keď máš sex .Podľa tvojho konštatovania...
(Keď ostatné sú "veľmi nadržané").
To je celkom prúser,nemyslíš?
Niekto grca z oralu,niekto z análu,niekto neprehlta,niekto chce len sex na sochu , niekto užíva antikoncepciu,niekto hračky....
Niekto má divoký sex,niekto tajemr žiadny.
Niekto vie,kedy je sex najprecitenejsi,niekto je frigidny....
Niekto má sex z povinnosti,niektonsi ho vie aj užiť ....

mimka1402
5. feb 2025

Keďže vidim, že tu puritanky sa pomodlili. Tak ja len, že sex počas menštruácie nie je nebezpečný, ani nič podobné, mne pomáha najmä keď mam veľké kŕče, ku koncu či na začiatku, telo vždy krvácanie akoby zmiernilo, zastavilo. 😀 skrz vzrušenia. Vôbec to nevyzerá žeby krv lietala po izbe, vždy bol uterak pod nami a úprimne max bol na ochrane nejaký naznak. Ale telo je múdre takže za mňa prečo nie. A k téme, nikdy som nemala problém..

vcielka45
17. feb 2025

@anna777115 aj pri ochrane

joannita
17. feb 2025

@oli18 áno niektoré sme TAK nadržané, že to nevieme vydržať a sexujeme počas menzesu 😂
Je mi ľúto, že ty nikdy nezazivas stav takej nehoráznej nadrzanosti, lebo ver mi že o veeeela prichádzas 😂