Silné krvácanie po cytologickom odbere
Ahojte, prvy krat som bola na tzv.rozsirenej cytologii s odberom aj na HPV v ramci prevencie (po dohode s lekarom), no mne sa zda ze neprimerane krvacam, 1 velka vlozka do 2 hodin a citim sa aj malatne. Tiez tak mdlô. Vraj mam cakat krvacanie 3-4dni, ale taketo silne? Aj sa mi zda, ze som videla aj hrudky.
Neviem, vobec z toho nemam dobry pocit.
Je pravda ze krcok mam citlivy, tj aj pri beznom odbere cyto krvacam, ale to je vzdy len na malu vlozku.
Ďakujem za rady.
Gyn.pohotovosť
@janinah este dnes pre istotu? Ci mam skocit zajtra, ak to neustupi. Ďakujem. Je to pre mna nova situacia.
Dnes,daju injekciu.
Dnes,daju injekciu.
@janinah ďakujem pekne 🙏, tak skocim dnes, len co mi pride kurier ze ho vybavim, pojdem. A co to je za injekcia?
Ked usudi lekar,ze treba,tak Dicynone proti krvacaniu
Ked usudi lekar,ze treba,tak Dicynone proti krvacaniu
@janinah este raz moc dakujem 😉 potom napisem ako som dopadla.
@anonym_autor aj ja som krvacala ale toto je privela urcite pohotovost
Daj vediet. Ja mavam spinenie preto som tento ukon obmedzila..
@anonym_autor ahoj krvácanie prestalo ?
@katka329 ďakujem za opýtanie, ano, hned na druhy den rano uz som mala len slabe hnede spinenie, ktore trva dodnes, ale redukuje sa. Avsak ten prvy den, slo zo mna ako pri zabijacke, to ani menstruaciu taku silnu nemam. Osetrili mi to na pohotovosti nejakou penou, gelom proti krvacaniu. A cez noc ked som mala kludovy rezim sa mi to zacelilo. Mozno bol problem aj to, ze po tom zakroku som sla do prace, musela som, plus som nejake veci zvlacala a tym som si to zhorsila. Ale musela som. No baby poviem vam, ze to bol riadne traumaticky zazitok a to som myslela, ze sak to je len preventivka, nic hrozne, uz asi nabuduce na to nepojdem, ak to nebude zdr.stav vyzadovat, teraz som sla len dobrovolne.
@anonym_autor ahoj krvácanie prestalo ?
@katka329 no dnes sa mi to akoby znovu spustilo, hnedocervene krvacanie :( bola som po 4 dnoch oddychu poumyvat a povysavat auto, tj trochu fyzicka aktivita. Samozrejme netecie zo mna ako prvy den, ale nie je to ani par kvapiek, ale velky flak skoro na 5cm. Je to OK? :-/
@katka329 no dnes sa mi to akoby znovu spustilo, hnedocervene krvacanie :( bola som po 4 dnoch oddychu poumyvat a povysavat auto, tj trochu fyzicka aktivita. Samozrejme netecie zo mna ako prvy den, ale nie je to ani par kvapiek, ale velky flak skoro na 5cm. Je to OK? :-/
@anonym_autor ahoj áno klude napísal správu môžeme si aj tam popísať

Gyn.pohotovosť