Silné krvácanie po športe
Ahojte, mám 40. Nehovorte že som stará, to viem ale okolnosti to tak zariadili že 2 mesiace dozadu sme sa začali snažiť o prvé bábätko.
Takmer každý deň športujem ako aj dnes, aj počas ms. Moja štandardná ms vyzerá tak že prvý deň mierne kŕče, trošku krvi, druhý takmer nič, tretí normálne krvácanie tak 1-2 vložky a štvrtý veľmi mierne krvácanie alebo už len výtok a ten ešte ďalšie 2-3 dni a pokoj.
Tento mesiac to bolo veľmi čudné - 3 dni skôr hnedý výtok, bez kŕčov. 2. deň nič, 3. deň dosť silné kŕče a bolesti a klasické krvácanie a štvrtý deň žiadna bolesť, klasika šport a hneď po športe taký čudný pocit tam dole ako keby niečo vytieklo, bez bolesti, silné búšenie srdca pocit mokra a na záchode som zistila že vložka komplet plná, krv všade po nohách a tieklo to prúdom až také hrče. Asi 15 minút to tieklo prúdom a potom sa to upokojilo na normálne krvácanie.
Mohol to byť nejaký pokus tela o otehotnenie ktorý nevyšiel? Alebo stres?
Prikláňam sa k tomu, že to bol zárodok, ak máš inokedy slabú menštruáciu.Tiez som to mala podobne nie krv, ale hustý sliz a zrazeninu nechcem zachádzať do detailov
Možno si prekonala potrat. A sama si sa aj prečistila. Skús si urobiť test, ešte by mohol vykazovať pozitivitu
Môže nato by to mohol vedieť odpovedať tvoj gynekológ.
Môže nato by to mohol vedieť odpovedať tvoj gynekológ.
@cukroska No len ťažko ho v piatok večer zoženiem... v pondelok mu isto zavolám.

Moj nazor je to mozne, lebo po ovulaci a oplodneni sa zvysuje sliznica maternice spolu s progesteronom, ked sa neuhniezdi pride MS