icon

Silný výtok dva dni po sexe

kajka7473
11. dec 2020

Dobrý deň . Mám otázku na vás. Pred týždňom som mala pohlavny styk ktorý bol bez kondómu ale neurobil sa do mňa. Lenže o dva dni som sa ráno zobudia a mala som pocit že som dostala menštruáciu . Lenže to som mala taký silný priesvitno biely výtok. Mám občas aj jemnu bolesť v podbrušku . Neviem čo to má byť. Mali ste niektorá niečo takéto ak áno prosím poraďte ďakujem veľmi pekne ❤️.

dagmar13
•
12. dec 2020

Je to ovulacia

kajka7473
autor
•
12. dec 2020

@dagmar13 áno aj ja som si to muslela ale mám 22 rokov. A predtým sa mi to ešte nestalo . A dosť ma bolia prsia čo ma takto ešte neboleli tak neviem či to môže byť aj pri ovulacii nestretla som sa s tým ešte .

kajka7473
autor
•
12. dec 2020

Teda aby som sa opravila prsia ma až tak nebolia to skoro vôbec ale skôr bradavky nemôžem mať ani podprsenku

sense
•
12. dec 2020

Ovulácia,... Mňa nebolia prsia pri ms ale pri ovuláciu a tiež som to nemá ala až posledného polroka aj to nie každý mesiac

kajka7473
autor
•
12. dec 2020

@sense no to ste ma upokojila , zľakla som sa že som tehotná. Lebo myslela som že ovulaciu už som mala keďže mám dostať zajtra ms . Tak som si to počítala ale tak ja mám nepravidelný cyklus takže to môže byť . Ďakujem za odpoveď.

sense
•
12. dec 2020

@kajka7473 ak máš nepravidelný cyklus tak ťažko povedať... Môže to byť aj pms keď máš dostať... Ale dva dni po styku by si tehotenské príznaky nemala...

dagmar13
•
12. dec 2020

@kajka7473 jasné,ja som mala príznaky ako pri MS....bolesť brucha,krížov,pŕs....

oblecenie99
•
12. dec 2020

@kajka7473 Aj keby si bola tehotná,dva dni po sexe nemôžeš mať príznaky.

kajka7473
autor
•
12. dec 2020

@oblecenie99 áno viem že to je nemozne len mi nesedelo to že by som mohla mať ovulaciu keďže som mala pár dní pred ms . Len sa mi to ešte nestalo tak som bola trošku zmätená s toho. Ale ďakujem za vaše odpovede . Ale ešte mám otázku že koľko trvá ovulácia pretože ten výtok už nemám taky silny ale stále ho mám a nosím intimku pre istotu .

dagmar13
•
14. dec 2020

@kajka7473 okolo 5-6 dni,stiahni si menštruačný kalendár zadaj si tam údaje a pekne ti to bude každý mesiac ukazovať

kajka7473
autor
•
14. dec 2020

@dagmar13 dobre ďakujem veľmi pekne