Skoro rok snažilkujeme a stále nič. Ide o neplodnosť?

marathom
3. apr 2017

Dobrý den, s priatelkou sa snažime o dieta alebo teda skor, nechavame tomu volný priebeh... Už to je ale skoro rok a stale nič tak začinam mat obavy či nie je niekto z nas neplodný. Aké stym máte skusenosti? Po akom dlhom čase ste otehnotneli?
Premyšlal som aj nad tym že to máme asi až moc často (každy den takmer) a z toho dovodu nemam možno dostatok spermii (aj ked to može byt blbost:D)...

iwka678
3. apr 2017

aj my sme sa s priatelom pokusali rok o dietatko a teraz som tehotna...je to tak ze by si nemal vylucit zo seba spermie okolo 4 dni aby boli co najsilnejsie...a ked velmi chcete skuste si vypocitat aj priatelkine plodne dni cca 13 dni od prveho dna menstruacie ..nemusi to hned znamenat neplodnost

sunny8
3. apr 2017

Nemusi to byt pravda s tymi sprrmiami my sme robili 3x denne po dobu mesiaca a bola som v tom hned .... Ale ked par dni nebudes robit budes mat spermie hustejsie a mas vacsiu pravdepodobnost mat chlapca ;)

bubli1989
4. apr 2017

My sa snazime rok. Po pol roku snazenia som isla ku gynekologicke na klasicku prehliadku a dovod meskajucej MS. Zistili my PCO tak hned som prisla na to kde je chyba.