icon

Skryje Canesten tabletka príznaky pred vyšetrením?

16. mar 2024

Ak si dám dnes canesten tu jednorazovu tabletku zisti to doktorka v utorok na preventivke? Alebo to dovtedy úplne zmizne ?

viestta
•
16. mar 2024

Sice neviem preco by mal byt problem ak by to zistila, ale za tri dni sa tabletka vstreba

autor
•
16. mar 2024

@viestta nechcem aby zistila lebo mi zasa predpise antibiotiká naposledy som z nich 2 týždne prehnačkovala. Tak chcem skúsiť tento canesten

jaaankaaaa
•
16. mar 2024

Ale veď canesten je antimykotikum a antibiotíka sú, no veď viete, na baktérie, tak nechápem, ako tieto dve veci spolu súvisia 😄

autor
•
16. mar 2024

@jaaankaaaa no mala som zapal od spodu, povedala ze mykoza a dala mi 2 týždňové antibiotiká z ktorých mi bolo neuveritelne zle, tiež mi to nesedelo preto chcem toto vyskúšať ,kamarátka písala ze jej to vždy zaberie

jaaankaaaa
•
16. mar 2024

No takto, ak to bola naozaj mykóza a naozaj antibiotiká, tak je to riadna hlúposť a v takom prípade by som zmenila gynekológa. Veď je predsa známe, že mykóza môže vzniknúť aj práve pri užívaní antibiotík

autor
•
16. mar 2024

@jaaankaaaa ja sa v utorok ešte spýtam, lebo tie antibiotiká očividne nezabrali keď sa mi to vrátilo zato chcem ten canesten

lulupulu
•
16. mar 2024

Ja mam po každých antibiotikach mykozu. Teraz mesiac dozadu som mala zápal močových ciest, antibiotika a po nich taka mykoza neskutočná a 2 týždne hnačky. Už som sa chcela vážne ísť dať pre operovať na muža lebo ma nebavia vkuse tie problémy s tým dole 😭🤦‍♀️

eternity24
•
16. mar 2024

Keď vám bolo po atb zle a mali ste z ich užívania hnačku, trebalo kontaktovať lekárku aby ich zmenila.