icon

Skúsenosti s dávkami Agolutinu a možné komplikácie

veverkaa2
20. apr 2025

Ahojte, prosím máte skúsenosti s Agolutinom? Pondelok 14.4. som dostala rovno 2 dávky no menštruácia stále nikde. Poslednú menštruáciu som mala koncom februára. Miesta vpichu ma ešte bolia aj keď to bude už týždeň. Gynekológ mi povedal na prehliadke po vyšetrení, že nevidí, že by som mala ovuláciu hoci test s lekárne mi vyšiel na ovu pozitívne a že mám nízko vaječníky, že ich zle vidieť. Je možné, že môžem mať syndróm polycystickych vajecnikov?
V polovici týždňa mám odbery na hormonálny profil. O týždeň na to mám termín na sono prsníkov no to mi neurobia keď mi neprídu krámy. Máte podobnú skúsenosť? Mám 37 rokov. Kŕče akoby pred menštruačné mám no ani náznak krvácania, nič hoci gynekológ povedal, že do 5 dní od podania Agolutinu by malo prísť

trgypadl
20. apr 2025

Moze to trvat aj 10-14 dni kym pride menstruacia

veverkaa2
autor
20. apr 2025

@trgypadl ďakujem za odpoveď. Máte osobnú skúsenosť?

trgypadl
20. apr 2025

@veverkaa2 ano aj

abcabcada
20. apr 2025

@veverkaa2 mne vždy po Agolutine príde MS tak do 10 dní, fungujem na tom príležitostne od puberty, nakoľko mám nepravidelný cyklus a PCOS

veverkaa2
autor
20. apr 2025

@abcabcada ďakujem za odpoveď. Ja som dostala Agolutin úplne prvý krát. Prosím to ,že mám nízko vaječníky a že ich zle vidieť. Je možné, že by som mohla mať PCOS? Okrem poruchy toho, že už som vyše mesiaca nemala menštruáciu mám aj hormonálne akné

abcabcada
20. apr 2025

@veverkaa2 ťažko povedať, na to zvyknú robiť hormonálny profil a vidno také čierne fľaky na vaječníkoch na ultrazvuku... Ja mám kopec iných pridružených problémov, vrátane nízkej činnosti štítnej žľazy a IR, takže mne MS nechodí takmer vôbec

veverkaa2
autor
20. apr 2025

@abcabcada ďakujem za príspevok. Odbery na hormonálny profil mi má gynekológ robiť ďalší týždeň tak som zvedavá ako to dopadne. Obvodná lekárka mi brala krv pred týždňom, neskôr že môže zobrať aj na štítnu žľazu

abcabcada
21. apr 2025

@veverkaa2 je to beh na dlhé trate, sama som v procese absolvovania milión vyšetrení, ale držím palce 🙏

veverkaa2
autor
21. apr 2025

@abcabcada ďakujem. Aj Vám držím palce