Skúsenosti s hemoroidmi a liečbou hrčky pri konečníku
Ahojte, tie, ktoré sa trápite s hemoroidami, mali ste niekedy tvrdšiu hrčku pri vchode do konečníka? Všimla som si to asi pred 10 dňami, natieram si to masťami a nejako sa to nezmenšuje. Včera som si kúpila Devenal a Faktu masť, máte nejaké skúsenosti s týmto? Po akom čase Vám Devenal zabral, vstrebala sa Vám tá tvrdá hrčka? Je to hemoroid? Budem vďačná za každú Vašu skúsenosť.
trva to dlho, niekedy aj 3 tyzdne....boli?
@anonym_370ff0 Nebolí, len keď si to natieram trošku citlivé, viac to svrbí aj okolie toho.
Hemerodiny zvyknú bolieť a to teda veľmi. 🤷♀️ A svrbia keď už sa hoja
mne nepomohlo nic. rodila som pred tromi rokmi a minula som tolko penazi na rozne pripravky, masticky, kremy, tabletky, dubovu koru som vyskusala, no proste vsetko odporucane od vymyslu sveta. nezabralo nic, stale to mam. takze neviem, podla mna sa toho uplne zbavit neda, jedine ak chirurgicky.
mne nepomohlo nic. rodila som pred tromi rokmi a minula som tolko penazi na rozne pripravky, masticky, kremy, tabletky, dubovu koru som vyskusala, no proste vsetko odporucane od vymyslu sveta. nezabralo nic, stale to mam. takze neviem, podla mna sa toho uplne zbavit neda, jedine ak chirurgicky.
@zlomika aj to sa vracia
@anonym_370ff0 Nebolí, len keď si to natieram trošku citlivé, viac to svrbí aj okolie toho.
@anonym_autor ked si to natieras, trosku pomasiruj a jemne zatlacaj dovnutra, to pomoze
Nikto nemá skúsenosť s Devenalom?
Nikto nemá skúsenosť s Devenalom?
@anonym_autor Nie, ja zvyknem mobivenal, ktory je podstatne lacnejsi...a uz pri prvych priznakoch si nasadim velku davku
A skúšali ste písať lekárovi? 🤷♀️ Ja keď som tretiu noc plakala od bolesti z hemeroidov, napísala som lekárke, dala mi doloproct čipky a za pár minút od podania došlo k neskutočnej úľave za pár dni bolo po probléme.. načo sa s tým trápite týždne?
A skúšali ste písať lekárovi? 🤷♀️ Ja keď som tretiu noc plakala od bolesti z hemeroidov, napísala som lekárke, dala mi doloproct čipky a za pár minút od podania došlo k neskutočnej úľave za pár dni bolo po probléme.. načo sa s tým trápite týždne?
@13uzivatelka11 Lenže ja nemám bolesti, ide mi len o tú hrčku, či hemoroid, či to po užívaní liekov a natieraní zmizne aj samé, či nemá niekto skúsenosť s niečím podobným.
@anonym_autor Nie, ja zvyknem mobivenal, ktory je podstatne lacnejsi...a uz pri prvych priznakoch si nasadim velku davku
@gelifil Ja som si tak nasadila Devenal veľkú dávku, uvidím, či to zaberie.

trva to dlho, niekedy aj 3 tyzdne....boli?