icon

Skúsenosti s kondómom a krvácanie

zacharovi
22. feb 2023

Ahojte. Mam 3 sekcie za sebou, obnovil sa mi cyklus po dojčeni, tak sme skušali milovanie s kondomom...poistka.
No mna z toho kondomu (+ lubrikacny gel na neho) pri milovani akoby pali sliznica pošvy a tlači špička, hlavne zo zaciatku, potom sa snažim si na to zvyknúť 🙄
A po kondome mam ružove krvacanie, taky vytok, to som nikdy nemavala, milujeme sa stale rovnako jemne😞
Je to normalne? Mate prosim s tym skúsenosť, aby to bolo aj pre ženu v pohode?
Cez den ma nepali a nemam vytok, cize zapal by to nemal byt.

msnesquik
22. feb 2023

@zacharovi to je ten gel...niektore su take stiplave, aj mna to stipalo, to bol na baze vody, potom sme skusali olejovy a ten uz nestipal...a je mozne, ze ten vytok mas po porode, ja som velmi dlho citila jazvu po nastrihu napriklad...spicku necitim vobec

janai1
Odpoveď bola odstránená
msnesquik
22. feb 2023

@janai1 jej, myslela som silikonovy

beatrixx1525
22. feb 2023

Môže to byť precitlivenosť buď na zloženie kondómov alebo lubrikačného. Ja som z ľudí čo sú na toto ozaj citliví, nemôžem si dať hocičo ale rokmi sa mi overil tento, možno stojí za to vyskúšať a uvidíš.

kiki68
22. feb 2023

Tri moznosti: bud kondom nema dobru znasanlivost ( kup bezlatexovy) a tiez gel ( mozno skusit iny) a tiez mozno zacinajuci infekt. My kondomy pouzivame roky a toto sa mi stalo iba ked uz som mala nejaky infekt. Inak nie .