icon

Skúsenosti s nezóbnymi ložiskami po sonografii pŕs

nikol1288
1. júl 2025

Ahojte
este teraz sa klepem. Idem zo sona prsnikom a zistili mi tam nejake loziska 7x12mm a 3mm. Vraj to vyzera nezhubne ale tym ze sa mi to od poslednej kontroly zvacsilo chcu mi robit bud biopsiu alebo to sledovat. Strasne sa bojim . Mate niekto skusenost ? 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

ika11123
1. júl 2025

@nikol1288 nieje sa čoho báť pred týždňom som na to bola dnes mi prišli výsledky nezhubný nádor...neboli to mne to umrtvili ani potom to nebolelo mám ich 3 a oveľa väčšie a z jedného mi robili Biopsiu

nikol1288
autor
1. júl 2025
@ika11123

@nikol1288 nieje sa čoho báť pred týždňom som na to bola dnes mi prišli výsledky nezhubný nádor...neboli to mne to umrtvili ani potom to nebolelo mám ich 3 a oveľa väčšie a z jedného mi robili Biopsiu

@ika11123 ja dufam ze to tiez budem mat nezhubne lebo strasne mi je doplacu. A idete si to dat aj odstranit?

ika11123
1. júl 2025
@nikol1288

@ika11123 ja dufam ze to tiez budem mat nezhubne lebo strasne mi je doplacu. A idete si to dat aj odstranit?

@nikol1288 niektoré ženy majú prsia plné hračiek a iba sa to sleduje...neviem či ísť alebo nie lebo ono to môže naratať znova ...

adri266
1. júl 2025
@nikol1288

@nikol1288 Mam s tym bohate skusenosti. Co sa tyka tych rozmerov, zavisi aj od toho, kto to meria. Mne napr jeden utvar rastol, a az potom prisli na to, ze to su vlastne dva blizko vedla seba a doteraz si to nevsimol.
Tiez pred dvomi rokmi mi nasli cystu. Minuly rok tam uz nebola a tohto roku povedali, ze tam je, Takze ten Dr minuly rok zle pozeral.

Ja som mala 2x robenu biopsiu. niet sa coho bat, len sa priprav na to, ze ta ´pistol´ robi dost silny zvuk, nezlakni sa. Ale nie je to bolestive.

Zvazovala som vyber, ale upozornili ma, ze je tam riziko, ze ak sa to narusi, moze to prave sposobit opacny efekt.

Skus si nasadit indonal.

majamat
1. júl 2025

@nikol1288 neklep sa. kazda druha zena ma fribroadenom,a lebo cysry v prsnikoch. je to casty jav. moja sestra ma, kamoska ma ja mam a uz roky.
to, ze rasite nemusi nc znamenat,a le pre istotu to chcdu preverit.
zhubny nalez casto dr poznaju uz hned pri vysetreni, aj ked to nie je na 100%, ale vacsinou to poznaju. cize ak ti povedali to co ti povedali, to ze to bude nezhbne je mala sanca.

ana_ko14
9. júl 2025
@adri266

@nikol1288 Mam s tym bohate skusenosti. Co sa tyka tych rozmerov, zavisi aj od toho, kto to meria. Mne napr jeden utvar rastol, a az potom prisli na to, ze to su vlastne dva blizko vedla seba a doteraz si to nevsimol.
Tiez pred dvomi rokmi mi nasli cystu. Minuly rok tam uz nebola a tohto roku povedali, ze tam je, Takze ten Dr minuly rok zle pozeral.

Ja som mala 2x robenu biopsiu. niet sa coho bat, len sa priprav na to, ze ta ´pistol´ robi dost silny zvuk, nezlakni sa. Ale nie je to bolestive.

Zvazovala som vyber, ale upozornili ma, ze je tam riziko, ze ak sa to narusi, moze to prave sposobit opacny efekt.

Skus si nasadit indonal.

@adri266 mne indonal forte pomohol na myomu maternice