icon

Skúsenosti s Norethisteronom na dovolenke pri mori

maminatimka
21. máj 2024

Ahojte , konečne dovolenka pri mori na ktoru čakam cely rok a menštrucia presne počas toho ☹ aj teraz mám taku silnu že si to tam neviem takto predstaviť ☹ štvrty deň a akoby druhy uplne silne, zvažujem nad tou pirulkou ale musela byť som brať až 10 dní ☹ čo bude potom si ani neviem predstaviť asi vykrvacam....ake mate skusenosti?? Nieže mi tam bude od toho zle...brala som už tuto pirulku ale davno a len tak 3 dni ...

simona1998
21. máj 2024

@maminatimka prečo by si mala vykrvácať? Budeš mať normálny menzes . Ja som mala dokonca slabší 🙂 každú dovolenku fungujem na norethisterone a dokonca kvôli Ivf som ho brala aj mesiac a nevykrvacala som

petik22
21. máj 2024

ja som si ju dala predpísať minulý rok, nemala som žiadne nežiaduce účinky, menštruácia prišla asi do 2 dní ako som ju vysadila... aaale ja mávam 4 dňovú, to už musí byť keď mám 5dní ms a silnejšie len prvé dva dni.

maminatimka
autor
21. máj 2024

@simona1998 no lebo aj teraz mám dosť silny ako nikdy predtym :-/ a čo zrobí pirulka ktovie, ale ja to risknem akoby som stým tam trapila...
@petik22

simona1998
21. máj 2024

@maminatimka ja mávam tiež silný menzes 🙂 ale dá sa to zvládnuť neboj , raz som si povedala , že vydržím dovolenku s menzesom a nikdy v živote . Tabletky mi pomohli a nemala som žiadne nežiadúce účinky a to som pila aj drinky 🙂

ns994
21. máj 2024

@maminatimka ja som mavala silny menzes a trval mi zvdy dobrych 7 dni a mala som aj norethisteron a nic. Vysadila som a normalne prisli do 2 dni a take ako vzdy pohodicka ziadna drama sa nekonala

maminatimka
autor
21. máj 2024

@simona1998 takže kludne aj drink? Lebo ten alkohol nikde nepíše :-/
@ns994 no určite ich budem brať, no 10 dní, dufam že nebudem dajaka extra naladova 😀 Dakujem dievčata ❤

janka95
21. máj 2024

Ja som ho tiež užívala pred, počas dovolenky. Ja mám tiež silné a až 7-8 dní, neviem si predstaviť tak fungovať v šatách, plavkách, chodiť sa kúpať. Asi by som ani nešla. Mne to pomohlo a vedľajšie účinky neboli žiadne. Určite využijem aj niekedy v budúcnosti ak to tak bude vychádzať opäť.

maminatimka
autor
21. máj 2024

@janka95 no ved to ,prejde cely týždeň stým, trapiš sa tam a čakaš na to rok...ale teraz mám extra silne aj s kuskami, to asi lebo mám miom...no neriešim to už, pirulky mám doma a dovolenku si chcem užívať 🙂

simona1998
21. máj 2024

@maminatimka jasne drinky všetko 😊 3 roky po sebe som tak fungovala a žijem 😊
Raz som si nedala na Rhodose tie tabletky , reku, že vydržím . Zabudla som si po pol hodine vymeniť tampón , vyjdem z bazéna a namiesto kvapiek čistej vody zo mňa kvapkali červené kvapky od bazéna až na izbu 😂 odvtedy som si povedala , že s menzesom na dovolenku nikdy

ns994
21. máj 2024

@maminatimka verim ze to bude dobre 🙃 aj ja som mala respekt predtym ale chcela som si uzit dovcu a tym ze mavam silny tak presne isla som do toho. A nemala som ziadnu reakciu a brala som to dobrycy 10 dni. Tiez som sa bala ze ake silne budu potom ale nic vobec nic. Praveze este lepsie boli 😁 ani náladova som nebola. Len viac hladna ale to pripisujem dovolenke a ze sme kazdy den nachodili strasne vela a zimsie bolo 😁 drzim palce

maminatimka
autor
21. máj 2024

@simona1998 no hrozne, toto by som nechcela zažiť, už som rozhodnutaaaa 🙂
@ns994 nafuknuta určite budem, len aby ma to brucho nebolelo,lebo toto som niekde čitala že počas toho ako brali im bolelo brucho akoby to chcelo prísť proste..

ns994
21. máj 2024

@maminatimka jaaj. Nie taketo som vobec nemala. Ani bolesti ani nafuknutie. Nic.

maminatimka
autor
21. máj 2024

@ns994
@simona1998
@janka95
@simona1998
@petik22 diečata ešte otazočka, kedže to bude Egypt a nahodou keby som potrebovala Antinal, môžem brať obidve sučasne ????

simona1998
21. máj 2024

Ja som to mala na poslednej dovolenke v egypte a nechytilo ma to chvala bohu a to som pila aj s ladom a jedla vsetko . Ale toto ti povedať neviem žial.

maminatimka
autor
21. máj 2024

@simona1998 ešte toto musím dajak zistiť 🙄

simona1998
21. máj 2024

@maminatimka Ale ja osobne keby ma to chytilo by som si dala antinal alebo zavolala na linku kde mate poistenie nech vas vezmu na infuzku .Daju vam infuzku a behom hodiny ste na hoteli fit

maminatimka
autor
21. máj 2024

@simona1998 takže ked nas chytý tak na to číslo máme zavolať, nie delegata? joj už mám paniku s toho, minuly rok sme boli v Marsa matrouh tak bral manžel Antinal, no prehnalo ho parkrat.. aj ked sme všetci brali probiotika on to dostal,ale viem od čoho...od zeleniny...to podľa mňa umyvaju pod vodou ..

simona1998
21. máj 2024

@maminatimka popýtaj sa v cestovke kam konkretne, každy to ma inak , Aj tu baby na MK si chvalili viac infuzku ,pretože po antinale su ešte dozvuky a pri infuzke nic

janinah
21. máj 2024

Môžeš brat oba lieky ak bude treba.My sme v Egypte nikdy problém nemali,len tam nepijeme ľad v nápojoch.

maminatimka
autor
21. máj 2024

@janinah Dakujem ❤ takže obidve sučasne aj antinal aj norethisteron? No my ani lad, zeleninu vôbec...manžel si dal minuly rok šalat a hned to aj prišlo, bolo na nom plno vody 🙄

petik22
21. máj 2024

ja som to užívala aj s antinalom, aj s antb. na faraóna - presne ma to chytilo v egypte :D

lucila83
21. máj 2024

Prosím vás, ja si chcem takto oddialiť radšej cyklus pred dovolenkou, aby ten nasledujúci prišiel až po návrate domov. Dostali ste potom nasledujúcu menštruáciu po 4 týždňoch ako vždy? Alebo meškala? Ďakujem 🙂

simona1998
21. máj 2024

@lucila83 nie menzes príde 2-10 dni po poslednej tabletke . Tabletky sa užívajú 2x denne 1rano 1 večer . Keď prídete domov ich prestanete jesť a menzes príde 🙂 mne raz prišiel do 2dni raz do 5 , je to individuálne

lucila83
21. máj 2024

@simona1998 - áno, ďakujem, tomu rozumiem, oddialim a do pár dní po dobratí liekov dostanem tú menštruáciu. No ja som myslela to ďalšie krvácanie, či príde o 4 týždne alebo zvykne meškať...

simona1998
21. máj 2024

@lucila83 menzes po tabletkách (keď som ich dobrala) som mala 31.3 a ďalší klasicky menzes 29.4 🙂

simona1998
Autor odpoveď zmazal
simona1998
21. máj 2024

@lucila83 čiže sa mi cyklus prispôsobil tomu cyklu s tabletami 🙂

lucila83
21. máj 2024

@simona1998 - super, ďakujem. Snáď aj u mňa to tak bude 🙂