icon

Skúsenosti s odstránením polypu na maternici

christin1280
16. máj 2025

Ahojte mala by som ist o par tyzdnov na tento zakrok , ide o to ze mam novu pracu do ktorej mam nastupit nechcem sa davat na pn ani nic doktor povedal ze tento zakrok ma byt bezbolestny aj zotavenie dobre ale moc tomu nejak neverim , mate s tym skusenost? Mam jeden polyp na maternici a idem do sanatorium Koch na ten zakrok no dost sa bojim ze potom ci mozem ist hned do prace alebo nebudem vladat ako ste to mali vy? Nekrvacali ste po tom alebo take nieco?

colsami
16. máj 2025

A preco neveris tomu co Ti povedal doktor? Ak neveris doktorom, tak treba liecit doma bylinkami 🙃

Ano bola som na takom zakroku, trval asi 5-10 minut, o hodinu som uz isla domov. V ten den som sice do prace nesla, ale keby som isla, mozem normalne fungovat. Chvilu mierne krvacanie, nieco ako slabsia ms.

oriesocek
16. máj 2025

Bola som u Kocha, zakrok rýchlovka - do 20 minut naspat na izbe aj s uspatim, zakrokom a naspat an izbu. Ja som nebola ani na PN. po zakroku sa ide potom hned o par hodin domov . Robila som z domu este cca 3 dni na home office.

lily246
16. máj 2025

@christin1280 daj si to na piatok a cez víkend odpočívaj

bibina32
16. máj 2025
@colsami

A preco neveris tomu co Ti povedal doktor? Ak neveris doktorom, tak treba liecit doma bylinkami 🙃

Ano bola som na takom zakroku, trval asi 5-10 minut, o hodinu som uz isla domov. V ten den som sice do prace nesla, ale keby som isla, mozem normalne fungovat. Chvilu mierne krvacanie, nieco ako slabsia ms.

@colsami Ja som tiež nebola na PN, dala som si to na štvrtok, poobede som šla domov a piatok dovolenku. V pondelok som šla do práce. Bolesti som nemala žiadne, len som dva dni bola unavená. Ale to asi z tej anestézie. Prípadne si môžeš dať priepustku alebo dovolenku.

krasneleto
16. máj 2025

PN urcite byt nemusis , pokial nevykladas rucne kamion... idealne by bolo ist na zakrok vo stvrtok, piatok si zobat volno a cez vikend si oddychnut... zase je to zakrok , nie kozmetika... v pondelok budes urcite fit