icon

Skúsenosti so skrytým krvácaním v stolici

anonym123455
13. mar 2025

Ahojte mojej mame vyšiel pozitivni test na skryte krvacanie v stolici mala viac ako 50% krvy no keď to uš mam takto povedať voľnim okom to nevidi na servitke ale v teste jej vyšli viac aki 50% a strašne sa boji a ja tieš mate nejake skusenosti? Najviac sa bojim tej rakovini hrubeho čreva mala isť na tu kameru cez konečnik ale odmietla lebo sa boji tich vysledkou dali jej nejake lieky ktore ma brať mesiac a potom keď bude mať aj naďalej toľko krvy tak jej to uš urobia to kolonoskopické vyšetrenie

dadka1997
13. mar 2025

@anonym123455 skús sa zamyslieť, mama odmietla vyšetrenie, je lepšie ho odmietnuť teraz, pokým by sa jej dalo pomôcť, ako keď bude už neskoro ? 🤔🤔🤔

anonym123455
autor
13. mar 2025

@dadka1997 myslite že som jej to nehovorila? Kričala som na ňu nech ide no je tvrdohlava povedala že skusi najprv tie lieky a o 3tyzne pôjde na kontrolu a sa objedna na tu kolonoskopiu

cukroska
13. mar 2025

@anonym123455 Musíš nepresvedčiť a potom aj mňa.

paulinkad
13. mar 2025

@dadka1997 odmietla lebo sa boji výsledku? Ak tam niečo má, tak o tom akurát nebude vedieť. Ale mať to tam bude aj tak. A nebude to riešiť.

nevenka
13. mar 2025

@anonym123455 takto, je to potrebne vysetrit poriadne a vcas.
Mojej mame zomrel pomerne mlady na rakovinu hrubeho creva brat a uz aj jej vysiel tento test pozitivny. Chodi na kontroly uz stale, mala to z hemoroidov, ma divertikuly. Zatial nic vazne. Svokor zase mal.masivne krvacanie len tak, z nicoho nic a nasli mu polypy a tie sa mozu zvrhavat, tak siel na odstranenie, naraz mu to v ramci vysetrenia kvoli dacomu nemohli spravit.
Moze to byt xy pricin, ale radim, ak by yo bolo aj to najhorsie, riesit to VCAS. Mamin brat to zacal riesit velmi neskoro, nebolo pomoci...😪

mariamisko
13. mar 2025

@anonym123455
@anonym123455 môže sa dat aj uspať ak sú jej hadičky neprijemne