Slaba a skorá menštruácia
Ahojte, baby. Prelustrovala som podľa mňa skoro všetky diskusie tu na MK. A potrebovala by som poradiť, či už ste sa niektorá stretli s niečím podobným...snažíme sa o babo..poslednú M som mala 1.9. A ovulacny test bol pozitivny 21.9. A tak sme sa aktívne snažili...cykly mam dlhe cca 40 až 45 dní, MS trvá 5 dni a jeden krát v tomto roku sa mi stalo ze som mala 35 dní...27.9. Som mala preventívnu prehliadku kde doktorka počas ultrazvuku povedala, ze sliznica je vysoká. No a 2.10. Som mala hnede spinenie a ďalšie dva a pol dna krv svetlu, nie tmavú ako pri MS a taktiež tam neboli žiadne kúsky sliznice...bolelo ma veľmi brucho..proste celá táto menstruacia, ak to bola menstruacia, bola maximálne iná vo všetkom...tt som si robila posledný dnes no poobede a snehobiely...môžem ho otočiť ako kolvek ani náznak druhej čiarky...chápem aj to ze mam 32 rokov a že telo sa mení ale chcela som vedieť či sa niečo podobné niekomu prihodilo...ďakujem za prečítanie a za odpovede 💙💙💙
@januska12323 ďakujem za názor
@mikale ahoj a aka vysoka bola ta sliznica?
Mas dost dlhe cykly. Pises, ze si mala pozitivne ovu testy, videla dr napriklad zlte teliesko alebo nieco, co by potvrdilo, ze ovu pred par dnami skutocne prebehla?
@janetinka27 ano doktorka potvrdila že ovu bola ale tu výšku neviem...len to okomentovala že.sliznica je vysoká a potom mam ms cca o týždeň skôr na moje pomery a ani kúsok sliznice
@mikale prichod ms sa odvoja odo dna ovu a je to cca 11-16 dni, obycajne 14. Ak si mala pozitivny ovu test 21.9. a ak potom prisla ovu napr. 22.9., potom ms mohla prist kludne aj toho 4.10.
Lebo zas ak si mala ovu v case, kedy predpokladas, nutne musela prist ms skor ako v tych predoslych dlhych cykloch, lebo poovulacna faza ma svoju max dlzku a po nej pride ms.

Svetlá krv je čerstvá to je normálne. Trvala kratšie zrejme preto, že cyklus bol kratší.