icon

Slabá menštruácia po HyFoSy

88matulka88
7. sep 2021

Ahojte, pred 14 dňami má vyšetroval gynekológ s kontrastný látkou... Bolo mi povedané, že po nasledujúcej MS na 5 DC mám začať brať clostylbegit, problém je ten že včera ráno som "dostala" ms, ale len spinenie, ani dnes sa to nerozbehlo... Mali ste niektorá po UZ vyšetrení priechodnosti takúto MS? Je to normálne, že sa zmení krvacanie? Mám počítať tie 2 dni ako ms? A začať brať tie tbl? Ďakujem vám všetkým za odpoveď

janetinka27
7. sep 2021

@88matulka88 neviem, ci ti spravne odpoviem. ale ja mam s MS stale nejake problemy, u mna je spinenie dost caste. ked som brala clostyl (ale aj z inych dovodov, ked som mala pocitat den zaciatku MS), sa vzdy MS zacinala az krvacanim a spinenie som nemala brat do uvahy. vzdy som sa na to riadne pytala, pretoze mavam tento problem casto a vzdy mi bolo povedane, ze prvy den je az pri novom krvacani

janetinka27
7. sep 2021

ale pre istotu ak si bola v nejakom car, kde ti clostyl predpisali, tak si tam brnkni. u nas je to tak, ze si zavolam na recepciu s otazkou a poobede, ked ma doktor cas, tak mi zavola.

88matulka88
autor
8. sep 2021

@janetinka27 super, ďakujem za odpoveď, presne to som nevedela odkedy počítať a či vôbec počítať ☺️