icon

Slabšia a kratsia menštruácia

23. apr 2023

Ahoj ,mavam ms pravidelnú, presnú ako hodinky.. tak to bolo aj tentokrát,ale odzaciatku mi prišla akási slabšia, menej intenzívna. Mavam ji prvý den strašne silnú..v noci vzdy preteciem nech robím do robím a teraz to tak prvu noc nebolo,celu noc sucho ,rano sa mi cosi spustilo a cez den zas len tak light... Akože nie zeby som len spininila ,to nie.. mám proste taku slabu ms oproti tym co mávam. A mavan ju tak 5-7 dni a teraz mam pocit ze 3 den uz mi končí .cim to môže byť?

h2
23. apr 2023

Je možné, že by si bola tehotná? Ja som to tak mala a bola som. 😉

autor
23. apr 2023

@h2 je tam určite možnosť keďže máme prerušovaný styk ale nemam žiadne príznaky ( uz dve deti mam a bolo mi hned zle a vedela.som ze som..ale je fakt ze ms som nemala žiadnu) ..citim sa normálne,tak si nemyslím. No každý jeden cyklus mavam rovnaký priebeh,dva dni silná ms a potom uz normálna .. teraz to je úplne iné tak ma to prekvapilo.

autor
23. apr 2023

@h2 teraz mam v podstate taku ms aku by som kľudne brala každý mesiac 😀

autor
23. apr 2023

@h2 mala si aj nejaké príznaky?

zooeynka
23. apr 2023

Ja len ze u mna tentokrat to iste, akoby som to ja pisala 🙂 Neriesim, naco sa v tom sprtat, ajtak ti nikto odpoved neda 🙂

autor
23. apr 2023

@zooeynka takže je ,,nieco vo vzduchu,, 😂 hej ja viem,len ja rafa vsetko rozpytvavam takto v nedeľu ked deti nemam doma a mam cas rozmýšľať 😀

h2
23. apr 2023

Nie, vôbec žiadne.

autor
23. apr 2023

@h2 skoda ze nemam doma test ,by som si schválne urobila 😀 ako si na to prišla teda ,ked si mala.ms ze si v tom.?

h2
23. apr 2023

Lebo sme sa už dlhšie snažili a bola mi podozrivá tá kratšia a slabšia ms.

zooeynka
23. apr 2023

No fasa ...teraz si mi dala chrobaka do hlavy....:/ A doteraz som bola kludnaaaaaaa

autor
23. apr 2023

@zooeynka napodobne , zajtra kúpim test 😀

zooeynka
23. apr 2023

Ja radsej nie....potom napis

marsmykkok
23. apr 2023

Ja tento mesiac som dostala o 10tej ráno, do 17tej silná ako vždy cca prvé 2 dni, som si ľahla na hodinu a pol a pretiekla. A potom ako keby uťal, od večera len špinenie celú dobu. Tak neviem, či nám niekto kradne krv tento mesiac alebo čo... 😂 Tehotná nie som určite, iba ak by som bola nová panenka Mária a počala nepoškvrnene. 😉

autor
24. apr 2023

Baby uz som asi prišla na to prečo mam taku ms.. dnes mi napadlo ze užívam uz 2 mesiac vitamín c 😀

zooeynka
24. apr 2023

Dost mozne, ake ajtak urob test, sup sup 🙂

autor
24. apr 2023

@zooeynka nekúpila som ho, dúfam ze to bude tým Ceckom.. 🙈