Slabý menzes a následné špinenie
Vek 43, menzes prišiel včas, ale bol veľmi slabý, po ňom stále špinenie- týždeň, potom prišlo krvácanie vo veľkom, stále trvá- 6 deň. Nič nebolí, ani trochu v podbrušku, len tečie a tečie 😂Mal niekto niečo podobné? Skončí-neskončí ? .. smer doktor
@daniela2202 kedy si bola naposledy na preventívke?
@bambulienka25 bola som v decembri, všetko ok, menzes pravidelne, toto sa mi deje 1. krát, volám doktorke, neberie, musím sa dovolať
mozu to byt hormony, nedostatok progesteronu. menstruacia sa potom pomaly a dlho rozbieha
@daniela2202 starneme, budem mať 42 a mne ms chodi jak sa jej zachce
@bambulienka25 to hej, stretneme 😂, myslím že to bude cysta, polyp, teda niečo iné, lebo aj krvácam tak zvláštne, vložka je špinavá skôr hore, pri menzes v strede, nič ma neboli...len cvrk.... cvrk, je to nechutné, doslova sa toho bojím
@daniela2202
@bambulienka25 starneme...pardon
@daniela2202 mne naposledy meškala kv cyste, dal mi duphaston a už počas užívania mi prišla ms. Ale mne keď meska neriešim nikdy neriešila
Minulý rok mi meskala aj 4 m, za rok 2021 som ma len 4 ci 5 x ms
Už sa pripravujem na " dôchodok " 🤣😅
@bambulienka25 Tak, nech je poriadne vysoký.. dôchodok 😁😁😁
A môže byť aj bez menzesu...👍
@daniela2202 mala som na mysli menopauzu 😁😅

Tak podla mna vediet pricinu je dolezite... kludne ti mohla prasknut krvna cysta...ci krvacas len dole alebo aj do brusnej dutiny (?) ... Mne takto zachranovali vajecnik laparkou...