Smrť a rakovina krčku maternice
???
@kukypink988 !!!
@sisa_s môže žena ktoré má rakovinu v 3 štádiu zomrieť ?
Pozri, poviem úprimne. Rakovina môže vždy byť smrteľná. Ak sú v tele už metastázy, je to vážne. No vždy treba veriť, že sa to dá vyliečiť. Sú prípady, kde sa stal doslova zázrak
A sú prípady, kde ľudia bohužiaľ neprežili.
Na 100 %ti to nikdy dopredu nikto nepredpovie
Prognoza zavisi od roznych parametrov...v pripade karcinomu krcku je dolezite, ktore okolne organy su infiltrovane, lymfaticke uzliny, ako reaguje na terapiu
@ndrag takze pokial má mamka rakovinu v 3 štádiu a výberu jej maternicu tak bude žiť 5 rokov maximálne ?
@kukypink988 to nevie nikto koľko bude žiť. Záleží koľko má metastáz a aký organizmus. Moja bývala učiteľka žije s rakovinou 4 štádia už 10 rokov. Nejak sa jej vraj zastavila.
@kukypink988 rieste toto s jej osetrujucim onkologom...jedna ti tu vygoogli 20%, dalsia 30, dalsia 50...jej Dr ju pozna, jej nalez, sirenie, necitaj na internete
Ja mám susedu ,ktorej pred 30 rokmi odobrali celý prsník a žije v pohode....ak jej výberu maternicu a nie sú nikde metastázy tak ma určite veľkú šancu...treba také otázky dávať lekárom
@kukypink988 pozri, ja to poviem surovo. Mamka moze zit dalsich 20 rokov. Ale moze zomriet aj zajtra, lebo na nu padne tehla z balkona. V mojej robote ma dost vela ludi rodinneho prislusniak s prekonanou rakovinou. vacsina zije dokonca uz aj 30 rokov po ozarovaniach atd. Nevies. Neboj sa.
@ndrag tieto prognozy by som aa nikdy radsej nepozerala, to bolo to najhorsie co som pocas liecby mohla urobit, vobec to tak nemusi byt, len sa clovek vystresuje
@renata1405 ake mile. Predstavte si, ze aj ovela dlhsie. Poznam s metami ziju 7-8 a dokonca cez 10 rokov. Biologicka liecba, cielene terapie v sucastnosti znacne predlzia zivot
Ahoj, ja poznám pani, ktorá mala v mladosti ten najagresívnejší typ, adenokarcinóm krčka maternice a vyliečila sa...

A otazka?