Ahojte spolubojovnicky... 🙂
Bambulky, keďze je pravda, ze v poslednej dobe sme sa v teme "endometrioza" ozaj odklonili od témy - čo prípadnym novým holkám zhánajúcim informácie môže sťažiť hladanie /baby je to ozaj tak - ked mi doktor oznamil tuto diagnozu, pomohlo mi ked som sa dostala do fora, v ktorom sa pisalo "k veci"/...rozhodla som sa založit túto novú tému vo voľnej diskusii, kde si môžeme písať aj o inom ako o endo ...Je to urcite povzbudzujuce, ak si ludia, ktorych spaja rovnaky problem mozu popisat - i o inom...Takze bambulky tesim sa na Vase prispevky ... 😵 Dufam ze mi nedate kosom 😉
to asi vsade lebo aj v uzhorode sa rozprsalo
no skoda uz by sa mohlo oteplit ze?
tak to mas pravdu inac kde su vsetky baby ked my dve nekecame alebo iba tak nieco nenapiseme tak je tu mrtvo ☹
ved prave mohla by prist aj pink asi je este pri pc idem mrknut ci ma zapnuty pc ..pred chvilou som jej spominala ze pisem na koniku tak neviem....
uz som tu 😅 je reklama 😀
no pink uz sa ma lepsie dufam
no pink suuuuuuuuuper ze si dosla 😵 😵 😵
lenand csillka uz vie, ja mam zas mrchu 😀 😀
ja vieeeeeeeeem ano poslusne sa priznavam 😀 😀 😀 😀 😀
ja mam dostat zajtra 😝 tak nebudes sama
ale hovorim si nech krvacam aj pol roka len nech uz nemam hentake problemy 😔
aj mne este trva aaale dufam ze uz nie dlho 😒 😒
lenand len vies mne predvcerom skoncila jedna 😀
a pink to bolo z tych hormonou co si brala
a podla prognoz dokiho mi bude trvat dllllho 😀 😀 😀 😲
hej lenand podla vsetkeho z toho 😖
ale hlavne nech to uz mas za sebou a si zdravucka ako rybicka 😵 😵 😵 😵
😝 😝 😝 😝 tak to neni dobre aspon ja som vtedy mrzuta
no to este nie som ale uz je to lepsie 😉 😅
moj muzik tvrdi ze aj tyzden pred tym som mrzuta a nic zomna 😉
ja by som vrazdilia niekedy pred mrchou ale len niekedy 😀
ja mam vtedy neskutocnu chut na sladke
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 aj ja
ja tiez toho popapam 😀
my najnovsie nakupime na ukrajine plno ladkosti a potom to tak aj vyzera tam maju fantasticke cukriky cokoladkove 🙂
dnes sme jednemu kamaratovi nakupili za 450sk a to blo asi tak 4.5kg roznych cukrikov oni to maju tak po kilo alebo po polkilo balene
juj tak to je supros lenand..hoci ja len pocas mrchy a pred som taka ze by som si dala nieco mnamky stale 😝
zajta si musim nieco dobre upiect ked ma nic nenapadne tak aspon babovku este uvidim
ja som dnes robila smotanove pagaciky so syrom a sezamom ,zajtra idem posielat tu babam co si pytali recept tak az chces mozem aj tebe 🙂
aj u nas prsi cely den 😒 take pocasko na h.... 😠 😠