icon

Snažíme sa 2 roky a teraz lekárka zistila, že neovulujem

mishhel
16. dec 2011

prosim,ma tu niekto podobny problem,predpisala mi lieky s ktorych som sa priotravila po jednej tablete ine uz ani nechcem niesom pokusny kralik,chcem sa spitat,nemam ani pravidelnu menstruaciu,ak bi som si dala predpisat antikoncepciu upravil by sa mi ciklus,ovulacia bi uz bola aj s pravidelnou menstruaciou?moze mi to pomoct?dakujem za kazde info

mataharyy
16. dec 2011

@mishhel Pravidelná menstruace ti nezaručí ovulaci... 😉 A je dost pravidelné že po vysazení HA se ti cyklus zas rozhodí, takže v tom řešení nevidím...

bamb27
16. dec 2011

@mishhel nemyslim ze to pomoze,,, po dobrati antikoncepcie bude situacia rovnaka a mozno aj horsia,,, neskusila by si dake bylinkove preparaty radsej,, caje, kvapky??

tinka6
16. dec 2011

@mishhel pred snazenim sa o babo si nebola na konzultaciu u lekarky? nebolo ti divne, ze nemas pravidelnu ms? ved to by som brala ako prvy znak toho, ze nieco nie je v poriadku 😕

katuska54
16. dec 2011

aj ja mam taky problem ako ty.Aj my sa dlho snazime a uz chodime uz aj do caru a tam mi zistili co tebe. mne predpisala dr.tableky,ze ked pride mrcha mam zacat uzivat. zatial neprisla tak cakam co bude🙂 inak tiez mam dost nepravidelny ciklus.

janemari
16. dec 2011

@mishhel pokiaľ viem tak na úpravu cyklu sa dáva npr.dufaston,HA sa dáva na úpravu cyklu ale ked nechceš otehotnieť,lebo pri braní HA nemáš ovuláciu a teda nemôžeš ani otehotnieť. Najprv by mala doktorka tistiť prečo neovuluješ a potom navrhnúť liečbu.

mishhel
autor
16. dec 2011

mam zvyseny nejaky hormon,myslela som to takto brala bi som antikoncepciu na upravu ciklu o 3 mesiace vysadila a pokusala sa o babo dalej ale asi to nebude mat ziaden zmysel.dufaston mi moze predpisat len lekarka?ona mi dava vsetko mozne a stych liekov len zvraciam cele dni,takze uz nechcem aby namne robila pokusi ,snazim sa nieco najst vhodnejsie.

mishhel
autor
16. dec 2011

@katuska54 ake tabletky predpisali tebe?

mishhel
autor
16. dec 2011

@bamb27 vies mi nejake bylinky poradit na tu ovulaciu?

bamb27
16. dec 2011

jaj,, no vies co, skus pohladat aj tu na fore,,, viem ze alchemilka, ale su dve a pije sa tusim len prvu polovicu cyklu, cize do ovulky,,, ale su aj kvapky napriklad ja som brala Femi, to je vyluh z byliniek, u mna celkom fajn,, ale ja vlastne neviem ci som mala problem, len nepravidelny cyklus a ten sa kustok znormalizoval,, a este pupalkovy olej, sa da kupit v tobolkach,,,, postuduj trosku temy tu na MK sa o tom vsetko veeela pise 😉

katuska54
16. dec 2011

@mishhel predpisala mi clostyl. ale dufam,ze ho uz nebudem potrebovat. mrcha neprichadza,tak ju uz necakam🙂

mataharyy
16. dec 2011

@mishhel Jináč neboj, já taky (ne)měla menzes, mívala jsem tak jednou za čtvrt roku a pak měsíc v kuse, jeden doktor mi řekl že jsem neplodná (právě pro ten cyklus a prý bez ovulace) a teď mám dvě děti naprosto přirozenou cestou a ani jsem se příliš dlouho nesnažili 😝 😅 Jináč já na cyklus užívala Femigard a kontryhelovej čaj 😉

mishhel
autor
16. dec 2011

s menstruaciou az take problemi nemam kazdy mesiac pride ale o tyzden skor alebo neskor ale vzdy pride tu hlavne ide o ovulaciu nemam ju a potrebujem poradit nejake dobre bylinky na tu ovulaciu ,dakujem za kazdu radu

petka015
16. dec 2011

ahoj
@mishhel ja beriem vitamin E na podporu ovulacie a pijem denne zensky caj.

mataharyy
16. dec 2011

@mishhel Zkus ten femigard, je to dost víceúčelové a neublíží ti to, je to byl bylinný sirup 😉 A uvidíš, nic tím nepokazíš

bamb27
16. dec 2011

@mishhel tak skus tu alchemilku, myslim ze pre upravu cyklu ide teda o alchemilku zltozelenu,,, resp. kontryhel ako pise @mataharyy a tiez tych pripravkov na cyklus je viac Femi kvapky, Femigard ...toto ta isto nepriotravi 😉

mishhel
autor
16. dec 2011

dakujem vsetkym za radu

petka015
16. dec 2011

len pozor na alchemilku ta vyvolava potrat ta by sa mala pit len do ovulacie preto je lepsi zensky caj mne to poradila bylinkarka ktoru navstevujem kvoli otehotneniu

zuzana84
16. dec 2011

@mishhel tak aj ja som mala anovulacne cykly. S mm sme sa snazili skoro 4 roky kym som otehotnela. Ale pekne po poriadku. Ked mi zistili preco mam nepravidelnu menstruaciu, tiez mi chcel doktor nasadit na tri mesiace antikoncepciu, zevraj aby sa upravila. Tak som sa ho opytala, ci to pomoze, alebo ci to len mozno zaplata dieru. A povedal mi, ze mi to nemoze zarucit,moze sa stat, ze to bude to iste ako pred tym. A kedze som zasadne proti HA tak som nesuhlasila. Duphaston som brala pretym velmi dlho, pretoze len s jeho pomocou som mavala pravidelnu menstr. Moze ti ho predpisat iba lekar. Tiez mam jeden hormon zvyseny, neviem presne ktory. A neboj ze sa snazis uz dva roky, aj ja som bola zufala, chodila som aj do CAR, no napokon som otehotnela mesiac pred tym ako som si mala zacat pichat injekcie kvoli IVF. A to mi povedali, ze som neplodna... A to ma ta moja neplodnost uz 16 mesiacov, 😀 a dufam, ze sa mi podari byt este aspon raz "neplodna" 😀 😀 😀
Drzim palce!

mataharyy
17. dec 2011

@zuzana84 Tak držím palce, mě se povedlo být dvakrát neplodná a hádám to klapne i do třetice 😵 😀

tea333
17. dec 2011

pit alchemilku prvych par dni cyklu (napriklad 10) , alebo brat gynex kvapky..