icon

Som 3 mesiace po druhom pôrode a bolí ma celý spodok

21. jún 2022

Baby prosim, nemate niekto skusenost? Som 3m po druhom porode a posledne dva dni ma neskutocne boli spodok. Ked chodim, mam pocit, ze mi vypadne maternica ale co je horsie je to, ze ked si nahmatam vchod do posvy a stlacim miesti vpravo, citim silnu bolest. Nemozem stat ani na nohach 😥 vystreluje mi to a je to taka bolest, akoby mi tam niekto kopol kolenom....ale je to len vpravo. Rozmyslala som, ze to moze byt fitloptou, na ktorej uspavam ale takto??? A iba jedna strana? Ved na nej neskacem prvykrat. Boze baby, nechapem, co sa to deje a preco to mam take cele ubolene ako kedysi v prvy den menstruacie (teraz som esfe nedostala). Dakujem

marfa333
21. jún 2022

Nenastrihavali ťa pri pôrode? Určite skús kontaktovať gynekológa nech ti to pozrie, lebo to asi nieje dobre keď ta to tak bolí 3 mesiace po pôrode.

autor
21. jún 2022

@marfa333
Roztrhala som sa, ale opacnym smerom a neboli ma jazva, skor asi sval? Alebo nieco ine vo vnutri? 😥 je to taky pocit, ako ked si nieco silno narazis

kamila58
21. jún 2022

Dva dni s takými bolesťami a nešla si ešte k dr.? My ťa tu cez net nevyšetríme 🤷

autor
22. jún 2022

@kamila58
Pytala som sa, ci nema niekto obdobnu skusenost, neziadam o vysetrenie. Ci je zakazane poradit sa? Hlboko sa ti ospravedlnujem

dudos
22. jún 2022

Po druhom pôrode, je to 6 mesiacov mávam podobné bolesti. Ja som si to odsledovala a je to keď mám ovuláciu a prvý deň menzesu. Vtedy mám pocit, že mi vypadne spodok a aj konečník. Rozhodla som sa to riešiť s lekárom. Dávam tomu ešte dva mesiace či sa to nezlepší.
No neviem, či to môže byť aj tvoj prípad. Ale úplne chápem, aké je to bolestivé. Ja mám pocit, ako keby som išla opäť rodiť, také tlaky, že až. Hlavne na toalete alebo keď si sadnem.

taktotedanie
22. jún 2022

Moze vas boliet cokolvek.. a aj keby mal niekto podobnu skusenost vam to od bolesti neulavi jedine ak navstivite lekara,ktory vas vysetri a da liecbu preto nechapem na co cakate a radite sa na MK

autor
22. jún 2022

@taktotedanie
Nerozumiem, preco mrhate svojim casom na odpovede takehoto druhu?
Aj gynekologovia/gynekologicky su na internete, ja taktiez radim vo volnom case, ak sa niekto pyta na otazky zamerane na moju pracu, v ktorej sa vyznam. Nepoznam tak dobre anatomiu ludsksho tela a od dospelych osob by som cakala debatu na urovni. Neviete, nevadi, ale nie som blbka, aby som nevedela, ze existuje lekar - ten moj je ochotny vziat ma buduci tyzden. Pisala som v noci v bolestiach. Navyse niekto moze byt na dovolenke, hocikde....a keby kazdy letel na pohotovost kvoli tomu, ze ma svalovku alebo sa doliecuje po porode, asi by to bolo "super". Chcela som len radu, ale uz ju z kona nechcem, lebo tato diskusia nie je o nic ina, nez akakolvek tykajuca sa zdravia 🙂 najmudrejsie panie posielajuce k lekarovi. Aha, vdaka 😄 krasny den!