icon

Som pozitívna na HPV: Môže vzniknúť riziko rakoviny?

30. jún 2026

Mám 27 rokov , sexualne aktívna každy rok sa testujem na HPV ale som bola negatívna . Konečne som sa dala zaočkovat zaciatkom júna na HPV s vakcínou Gardasil 9 . Dnes mi vola gynekologicka ze som pozitivna 😭🤦🏽‍♀️ Že si mam nieco kupit nerozumela som čo tak som jej volala spat a uz nedvihala .. Velmi sa bojim rakoviny babka ma stale tym plasila , skorej som sa nedala zaockovat nebol cas ani peniaze a tak teraz ,ako keby som niečo tušila . Som fajčiarka , tak dnes som prvy den bez cigarety chyta ma abstak😟 Objednala som si Indosal tabletky na 3 mesiace a kupila na dva tyzdne tabletky do pošvy . Spím vzdy okolo 8-10 hodin niekedy aj po 5-6 ako kedy . Stravujem sa aj zdravo aj nezdravo drzim si balans . Nešportujem raz za čas fitko ked tak plávanie a bicykel . Povedala mi doktorka že o 6 mesiacov kontrola na HPV ale ja len dobre bola som v šoku ostala som bez slova . Nikdy som ziadne ine pohlavne virusy bakterie nemala ! A teraz toto je mi strasne .😭 Bojim sa velmi rakoviny .

anonym_56e5ea
30. jún 2026

Ja mám HPV od mojich 20r. A dnes mám 45r.

autor
30. jún 2026
@anonym_56e5ea

@anonym_56e5ea a ziadna rakovina ?

anonym_56e5ea
30. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_56e5ea a ziadna rakovina ?

@anonym_autor zatiaľ nie. Dnes sa každý druhý človek stretne s HPV za život.

anonym_4a8cbc
30. jún 2026
@anonym_56e5ea

@anonym_56e5ea Si 25 rokov pozitívna?

anonym_7a60c3
30. jún 2026

Tak blahozelam k uspesnemu ockovaniu 😀

anonym_56e5ea
30. jún 2026
@anonym_4a8cbc

@anonym_56e5ea Si 25 rokov pozitívna?

@anonym_4a8cbc no áno, ten HPV vírus sám nezmizne.

anonym_085a87
30. jún 2026

Ja taktiež, hpv okolo od 20ky a mám nad 45 r

vysledky
Odpoveď bola odstránená
anonym_085a87
1. júl 2026
@vysledky
Odpoveď bola zmazaná

@vysledky ty si hela335?

vysledky
Odpoveď bola odstránená
anonym_3aa46e
1. júl 2026

@anonym_autor mam to 25 rokov az teraz musim ist na konizaciu tolko rokov to cusalo...len treba pravidelne cyto kazdy rok

lucuass
1. júl 2026

Ahoj ja som v 27 zistila tiež že mám hpv , išla som na konizaciu , následne po konizacii čistá cyto, potom som dva roky nebola na kontrole ( áno bála som sa opäť výsledkov ) a až teraz som išla opäť na gyndu mám 30 a chvalabohu mám všetko negatívne . Nič sa neboj nebude žiadna rakovina , HPV má skoro každý človek a ide hlavne o imunitu , hlavne stále choď na tie kontroly , pokiaľ máš krcok v poriadku tak sa nemusíš báť ničoho . 🙂 nemaj strach určite budeš teraz sledovaná každý polrok tak ako všetky čo majú HPV pozit. Ale to neznamená hneď že je s toho rakovina.
Sama som bola prekvapená koľko žien to má až keď som zistila že to mám aj ja a koľko ženy to riešia . Niektoré to majú v tele ale neukáže sa im pretože imunita je silná a neprejaví sa nijako to HPV.

anonym_b143fb
2. júl 2026

ja som to mala v r. 2022, bola som na kolposkopii (odber tkaniva na cyto), kde sa to potvrdilo a nič neriešilo, iba ma sledovali. potom to zmizlo a tento rok to mám opäť, po kolposkopii mi odporučili konizáciu, tak tento mesiac idem na to...😢 ale radšej takto ako prísť neskoro...HPV je vec imunity, životného štýlu aj príznaky stresu.

anonym_3d5f9c
9. júl 2026

Skus protizapalovu stravu, vagifloru vaginalne, d3k2, forimun, estrobalans, vitC, omega 3, zinok-selen.

debra
15. júl 2026

Mne tiez zistili hpv 16 ten najagresivnejsi typ a zmeny na krcku maternice CIN2 a pred tyzdnom som postupila konizaciu.Verim ze vysledky budu negativne.

hylary
23. júl 2026
@debra

Mne tiez zistili hpv 16 ten najagresivnejsi typ a zmeny na krcku maternice CIN2 a pred tyzdnom som postupila konizaciu.Verim ze vysledky budu negativne.

@debra prosim ta a kde si bola na konizaciu?

debra
23. júl 2026
@hylary

@debra prosim ta a kde si bola na konizaciu?

@hylary v BB v Roosweltke