icon

Som tehotná, alebo mám skutočný problém?

clarkova
29. júl 2017

Ahojte!
V rychlosti opisem moju situaciu. V den ocakavanej ovulky sme mali s priatelom prijemne chvilky. O 5 dni potom (19DC) som zvracala celu noc, od vtedy ma pobolieva podbrusko kazdy den, k tomu sa pridruzila bolest kolien a noh celkovo, neskutocne naduvanie a vetry. A navyse uz cca 10 dni nemam potrebu zapalit si. Jasne ze som sa trosku potesila a urobila test na 24DC a bol negativny. Volala som dr.lebo som sa bala tych dennodennych bolesti podbruska. Nie su obrovske ale taky slaby odvar ako pri ms. Plus k tomu biely vytok bez zapachu a svrbenia. Dr.ma objednala hned na dalsi den na vysetrenie. Zistila miernu mykozu, na sone vraj zvlastne prekrvene zlte teliesko a vzali krv na hcg koli moznemu mimomaternicovemu tehotenstvu. Potom otazka. Mozete byt tehotna? Mozem. Ale som sa aj opytala ci nepripada do uvahy aj normalne tehotenstvo. Vraj nie lebo mam sliznicu 9mm a nic tam nevidno (to bolo na 26DC). Cyklus mam takmer pravidelny cca 28-29dnovy. Vysledky z hcg budu v pondelok. Ja uz ale uplne stresujem. Co si o tom myslite prosim? 😢

clarkova
autor
29. júl 2017

A este dodam, dnes som 28DC, zajtra by som mala dostat MS.

clarkova
autor
30. júl 2017

Viete mi prosim niekto poradit? 🙏

nely93
30. júl 2017

Nechápem ze ak by sl o o mimomaternicove preco nebol vysledok akútne na počkanie ved to nie je sranda.a viac poradiť neviem ako kazda ina mamička nemamicka tu, žiadna ta nevidime nie sme lekarky a aj keby tu bola ti povie že by ta museli vidiet, nechaj to na svoju lekárku a ja ti držím velmi palce 🙂

amouramour
30. júl 2017

Preco tak dlho musis cakat na hcg? Ja som mala vysledok do 2 hodin...

clarkova
autor
30. júl 2017

@amouramour lebo mali strasnu plnku a az v pondelok mi napisu mail 🤐

loginexistuje
30. júl 2017

@clarkova ved si ken 28 DC podla mna uplne skoro cokolvek riesit aj keby bolo hcg zvysene vobec to nemusi byt nakonie mimomaternicove to sa takto skoro ani neda urcit tie problemy mozes mat z hocicoho nieco si zjedla prechladla od spodu atd atd

loginexistuje
30. júl 2017

Ak by mali vazne podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo tak v prvom rade by si mala pozitivne tehotenske testy vysoku sliznicu ale napriek vysokemu hcg by nebol zarodok v maternici a to absolutne neni o tvojej situacii nemas sa vobec obavat mimomaternicoveho

clarkova
autor
30. júl 2017

@loginexistuje dakujem trosku si ma ukludnila 😘
A teda nie je tam ziadna sanca, zeby som mohla byt normalne tehu, tak ako povedal doki? 😢

loginexistuje
30. júl 2017

Pozri aj keby prislo k oplodneniu tak o pat dni nie je mozne aby si mala take tehu priznaky a uz vobec to co popisujes neni su tehu priznaky ci si tehotna ved uvidis podla hcg ale teda kolko sa uz trapis s otehotnenim rok ci aj viac uz si mala ist na vysetrenia teda najprv partner na spermiogram

clarkova
autor
30. júl 2017

@loginexistuje tak ja uz mam vysetrenia za sebou, zdrava ako repa a ovulka presne v strede cyklu, hodnoty take ze aj krava by sa potesila vraj 😂 partner sa na vysetrenie chysta tiez ale v podstate to zatial az tak velmi neriesime. Skor to nechavame plynut 💃 ale aj tak ma kazdy mesiac pichne pri srdci ked pride ms 😢