Som týždeň po menzese a mám strašný pocit
Som týždeň po MS a cítim strašne pocity ako PMS . Nestretli ste sa stým? Žeby ovulácia? Alebo ?
Áno, ja mám občas takú "horšiu" ovulku. našťastie nie pravidelne.
Ved to skus popisat lepsie... bolest, tlak, teplota, vytok, rezanie? Moznosti, co to moze byt, je skutocne vela... mne sa takto rozbiehal zapal maternice a vajecnikov, tlaky v podbrusku, ako silna pms...teplota mi vybehla az pri crp cez 150... dovtedy to bolo len neprijemne...
Pocit úplne identický z pms ,krce podbrušku, nervozita trpnutie v nohach . Ale snažíme sa aj o dieťatko neviem ci to ma nejaký súvis.
ja mam ms asi 6dni a asi an 12den mam zmenu hormonov, neviem ci aj s ovulkou,a le tu sa pre mna zacian druha faza cyklu. v tomto obdobi sa vyhadzem, mam zravu nemoc, mavam zapchu, nafuknute brucho. trva to tak 2 dni, potoms a to stabilizuje, potom nasledujuce dni sa mi niektore z priznakov PMS pomaly spustaju,a le vyryznejsie sa neikedy spustia az ked dostanem ms, dokonca na jej konci. je mi to divne, ale takto to je, minule som sa nenormlane vyhadzala az 4-5den ms a teda aj v polke cyklu.

Z toľkých informácií tu budeme strašne múdre radiť. Koľko máš rokov? Aký MS - pravidelný, v norme...? Anémiu nemáš? Železo, magnézium berieš?