icon

Som týždeň po menzese a mám strašný pocit

23. okt 2022

Som týždeň po MS a cítim strašne pocity ako PMS . Nestretli ste sa stým? Žeby ovulácia? Alebo ?

loliki
23. okt 2022

Z toľkých informácií tu budeme strašne múdre radiť. Koľko máš rokov? Aký MS - pravidelný, v norme...? Anémiu nemáš? Železo, magnézium berieš?

mikadooo
23. okt 2022

Áno, ja mám občas takú "horšiu" ovulku. našťastie nie pravidelne.

anjelicek26
23. okt 2022

Ved to skus popisat lepsie... bolest, tlak, teplota, vytok, rezanie? Moznosti, co to moze byt, je skutocne vela... mne sa takto rozbiehal zapal maternice a vajecnikov, tlaky v podbrusku, ako silna pms...teplota mi vybehla az pri crp cez 150... dovtedy to bolo len neprijemne...

autor
23. okt 2022

Pocit úplne identický z pms ,krce podbrušku, nervozita trpnutie v nohach . Ale snažíme sa aj o dieťatko neviem ci to ma nejaký súvis.

majamat
23. okt 2022

ja mam ms asi 6dni a asi an 12den mam zmenu hormonov, neviem ci aj s ovulkou,a le tu sa pre mna zacian druha faza cyklu. v tomto obdobi sa vyhadzem, mam zravu nemoc, mavam zapchu, nafuknute brucho. trva to tak 2 dni, potoms a to stabilizuje, potom nasledujuce dni sa mi niektore z priznakov PMS pomaly spustaju,a le vyryznejsie sa neikedy spustia az ked dostanem ms, dokonca na jej konci. je mi to divne, ale takto to je, minule som sa nenormlane vyhadzala az 4-5den ms a teda aj v polke cyklu.

loliki
24. okt 2022

@majamat Byť ženou, je úžasné. 🙄 Čo už? 😒

majamat
24. okt 2022

@loliki no veru. no ale zas my toho zvladame tolko, ze opacne pohlavie by malo dost.

loliki
24. okt 2022

@majamat Opačné pohlavie aspoň nemusí hľadať inú ženu, keďže sa meníme počas mesiaca aj 4x svoju podobu či povahu. A nech si hádajú, ktorá je naša pravá tvár. 😀

majamat
24. okt 2022

@loliki 😀 no veru, maju to pestre.