icon

Som zle zošitá po pôrode

susanna87
22. jan 2021

Ahojte, prosím vedela by mi nejaká mamička poradiť? Po pôrode ma v nemocnici zle zošili, ževraj mi nechali kúsok sliznice vonku, takže mi to trčí z vnútra von. No môj gynekológ mi na to povedal, že mám si to reklamovať tam kde mi to spôsobili a pre neho vec vybavená, v nemocnici, keďže je pandemia, tak ma riešiť nebudú iba akútne stavy, pokiaľ neumieraš čakaj. No pre mňa je to dosť problém, pretože som skoro tri mesiace po pôrode a stále ma to bolí, neznesiem mať spodnú bielizeň, po malej potrebe utretím sa mi to asi zapáli, mám to červené a po šestonedelí už druhýkrát krvácam pár dní a vtedy ma to bolí najviac. Vedeli by ste mi prosím poradiť nejakú kliniku v BA alebo v okolí, či v SR kde by sa mi na to pozreli a povedali mi nejaké možnosti čo sa dá s tým robiť? Budem vďačná za každu odpoveď.

lucinka1988
22. jan 2021

@susanna87 Skúsila by som Koch alebo FRAIS

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
mogaa
23. jan 2021

@susanna87 súkromné kliniky...

ariannazara
23. jan 2021

Ja to mam už 19m po pôrode. Bohužiaľ ma tiež mladá doktorka odflakla. Mne doktorka poradila ísť na zákrok sa opäť dat rozatrihnut a zas zasit. Ale kašlem nato zas tu bolesť prežívať 🤷‍♀️

petrisorkaa
8. feb 2025

@susanna87 ahoj, prosim, ako si to nakoniec riesila, resp. u koho? Mam podobny problem