Sono štítnej žľazy
ahojte baby ako sa robí usg šž ?? a kolko trvá?? na čo všetko sa možem pýtat ??? dakujem za odpovede 😉
Mne to lekarka vysetruje v lahu, vidi, ci tam nie je zapal, zvacsene uzliky,... Trva to tak 5 min. a mala by Ti k tomu vsetko povedat, co vidi, ci je to OK, ...
ak pojdes k Mudr. Slobodovej v SC robi to po leziacky netrva to dlho tak 10 minut max... ja k nej radsej objednavam na presny cas... no neviem ci ti ona bude vediet uplne odpovedat tam su dolezite aj vysledky z krvi .. jasne ze ti co to povie ale nejaky detailny vystup a postup liecby by ti mal poskytnut tvoj endokrinolog... ale ci je to OK to ti povie ...
@loginexistuje mne robi USG stitnej zlazy priamo moja endokrinologicka. Je to super, lebo k nej nemusim chodit na 2 x 🙂
@loginexistuje prvy krat idem a nemam endokrinologa... ano v senci... a ďakujem ... mam totižto epilepsiu a aj dalšie diagnozi preto chcem vedieť čo ma čaka ...
Ahojte zienky.
Potrebujem vediet ci na toto vysetrenie treba ist nalacno alebo nemusim.
Alebo sa treba dako inak pripravit?
@lienqa ja mam teras uzasnu lekarku v Ma som maz spokojna .Mne nikdy nic nezakazali a hlavne jedenie nie🙂Zalezi aka je lekarka ale ja ked to zratam tym ze som sa vela stahovala tak som prechadzala od endokrinologa a menila som ich co som musela lebo to boli dialky tak ,mala som 7 lekarov a kazdy mi povedal ze jest sa moze .🙂Zalezo clivek ak sestricka je .Vodu treba pit aspom 500ml aby krv bola redsia a isla a nemuseli viac krat pichat(co umna je pravidelne ze mi beru aj na 5x)☹
trvá to chvíľku,správne by sa malo ležať a hlava je poriadne zaklonená,pomaly visí zo stola,tak sa aj operuje šž...lekár vidí akékoľvek zmeny,choroby v posledných mesiacoch atď...žiadna príprava,akurát treba dať dole retiazky
@lienqa no bohuzial ano aj na 5x potom idem cela polepena 😝 fuj 🙂ja mozem aj cvicit a nic nezabere ja mam vela zil uz zjazvenu kozu tak aj preto sa mi zle bere .Ja som chodila na hematologiu a mne primarka povedala ze sa mi na moje zili moze vysrat🙂lebo mi nemohlo odobrat ani na 9x.A ja som uz bola vystresovana ako pes.Tak potom mi dali vcielku a cez hadicku mi tiekla krv hadam 30 minit po kvapakach 😢
dakujem velmi pekne za rady.
ja idem zajtra,vyslovene na to sono.
v pondelok potom naendokrinologiu zu aj s vysledkami z krvi .-D a s tym sonom..
tento Termin som si zajednala pred rokom.
rok zu cakam cze chcem mat vsetko erstve a bechybne...
moja svagrina Bola zdr.sestra a vraj prilisnym pitim sa krv riedi.ma pit len ten kto ma Problem s napichnutim,ako sa spomina hore.
dobry je na to ascorutin...
Pekny den chcela by aomsa opytat je mozne ze my u obvodnej dr vysla ok krv na stitnu a sono nemusi??cito ide v ruka v ruke??mam teraz take tazkosti a myslim si ze my to moze robit aj stitna zlaza ale u dr test krvy my viesiel ok chcem sa pytat na sono...

@simon32 normalne na krku ti beha tou sondou...mne to robi v sede. Na obrazovke vsetko vidi, meria ako ked v tehu merali velkost babatka. Je to raz dva hotove.