icon

Špinenie po ovulácii

15. jún 2025

Ahojte. Som dnes cca 6dpo a mala som ovulaciu potvrdenu z krvi. Odvtedy ako som mala priesvitny hlien s prímesou krvi (pravdepodobne z ovulácie) tak odvtedy mám stále špinenie. Každým dnom viac. Dnes som si na vložke našla tmavú krv až hnedú s malým kúskom zrazeniny. Je to už stratené a blíži sa ms alebo čo to môže byt? Mám po extrémne dlhej dobe sama prirodzenú ovulaciu čo som bola neskutočne šťastná, aj sme mali sex úplne výborne naplánovaný ale bojím sa najhoršieho… stále som verila a dúfala že by sa to podarilo prirodzene bez liekov a stimulovanej ovulácie 😫 budúci cyklus mám nasadiť letrozol a IUI 😞

fok
15. jún 2025

6dpo je dosť skoro

autor
15. jún 2025
@fok

6dpo je dosť skoro

@fok akurát som bola v sprche a ako som sa umývala tak som mala take hrudky zrazeniny a krv takze obávam sa že začína ms. Pevne stále verím a dúfam, že nepríde ale už som si aj poplakala

janetinka27
15. jún 2025

Ahoj, drz sa, rozumiem ti. Este nie je koniec vsetkym dnom.

autor
15. jún 2025
@janetinka27

Ahoj, drz sa, rozumiem ti. Este nie je koniec vsetkym dnom.

@janetinka27 ahoj. Myslíš, že keď som mala dnes jemne krvácanie so zrazeninami tak už sa pomaly rozbieha ms? Je mi to až divne že 6.den po ovulácii mi ma prísť menstruacia. Veď ak by sa to aj podarilo, tak to odplavi 😭 mala som teraz tampón 4 hodiny lebo sme išli von tak už pre istotu som si dala a keď som ho vytiahla tak som tam mala hlien hnedý s malým množstvom krvi. Nie úplne ako ms.. a tampón nebol ani nasiaknutý. nechápem čo to môže byt 😭😭

janetinka27
15. jún 2025

Ahoj, nesleduj sa radsej.nicomu to nepomoze.vobec nevieme, co nas v zivote caka.rozumiem ti.neupinaj sa na tento cyklus. Vyjde/nevyjde, ber to ako to pride. Cyklus je zlozity mechanizmus a staci malo a rozhodi sa.ak to teraz nevyjde, dufaj, ale ber to tak, ze to moze nejaky cas trvat. Drzim ti palce