icon

Špinenie po sexe

16. okt 2021

Dobrý deň. Prosím o radu, či sa báť, či je to bežné. Nakoľko som predtým nikdy takýto problém nemala. Mám partnera po skoro 2 rokoch. Skoro po každom milovaní mám akoby krv, alebo skôr špinenie. Neviem či je to normálne, alebo tam môže byť nejaký zdravotný problém. Ku gyn.sa chystám budúci mesiac kvôli preventívke. Určite sa budem informovať aj u neho. A nie je to kvôli tomu, že by ma to bolelo alebo niečo podobné. Ďakujem.

bluemoon24
16. okt 2021

Jestli je to fakt špinění - hnědo - slabě červené - tak je to úplně v pořádku. Děložní sliznice je bohatě prokrvená a při styku může dojít k jemným prasklinám a to je potom to špinění. Může to být i tím, že jsi dlouho neměla sex, taky to záleží na období cyklu, atd.

autor
16. okt 2021

@bluemoon24 ďakujem, trošku si ma upokojila. už som z toho trochu v strese. určite to spomeniem aj doktorovi. ano, je to také svetlunko-hnedé, niekedy slabo červené.

bluemoon24
16. okt 2021

Určitě se ho na to zeptej, ale nemělo by to nic být 🙂.

k_atk_a
16. okt 2021

Dôvodom špinenia po styku a mimu cyklu bol u mňa zdravotný problém. Neodkladajte návštevu lekára a cytológiu, držím palce, nech je všetko v poriadku 🍀.

autor
16. okt 2021

@k_atk_a cytologomia je v poriadku, bola robena koncom augusta

dejna_
16. okt 2021

Ja som mala rovnaký problém a našla mi lekárka ranku na krčku ktorá sa nestíhala zahojiť ..dali sme si pauzu a bolo všetko ok .. určite to spomeňte lekárovi