icon

Špinenie v čase ovulácie

11. jún 2022

Dobrý deň, je to normálne, keď špiním celkom dosť už tretí deň? Ovuláciu by som mala mať zajtra zrejme...ešte sa mi to nestalo, máte skúsenosť?

basska_b
11. jún 2022

Mne sa to stalo po kyretazi po missed abortion. T.j. 11 tyzdnov som bola tehotna a potom zrazu bolo tehotenstvo ukoncene, lebo babatku nebilo srdiecko. Mesiac po kyrete som zrazu 3 dni spinila, nechapala som, co to je, ale to bolo ovu spinenie. MS som dostala az 2 tyzdne na to. To iste sa zopakovalo v dalsom cykle, ale uz som spinila len 1 den. A na treti cyklus som spinila len rano. V stvetom.a piatom cykle uz nic... Moze za to vraj hormonalna nerovnovaha
... ale ktovie, mozno aj daco s krčkom. Podla mna mi telo vravelo, nech neotehotniem este

eva233
11. jún 2022

Ja som bola v januári bohužiaľ na UPT. Zložitý príbeh, bábätko diagnózy nezlučiteľné so životom... Každopádne už 3. cyklus mam v plodnom období respektíve v deň ovulácie špinenie. Prvý cyklus to trvalo asi 3 dni ako začínajúca menštruácia. Druhý cyklus to bolo asi 2 dní a tento mesiac asi pol dňa. Bola som u gynekológa všetko pozrel, všetko OK a tiež presne povedal, že za to môže hormonálna nerovnováha a tiež ze sa to časom môže upraviť. Ja by som určite išla za doktorom. Ono môže aj nemusí to byť "normálne"