Spontánny potrat, cisársky rez a znova potrat
ahojte tehulky, mamicky,ale aj ostatne co mate skusenosti.. pred par rokmi som malaz spontanny potrat. zvladli sme to.. o rok na to som otehotnela znova. a mam syna uz ma 3r. Tehotenstvo bolo bezproblemove... aj na priek tomu ze asi 2 tyzdne predtym nez som otehotnela som sa dostala zo silneho zapalu mocovych ciest a bolo tam cosi aj s oblickami koly ktorym si ma chceli nechat aj v nemocnici.. no zostala som tehotna ani neviem ako,... a bolo vsetko fajn.. pri porode prisiel urgentny cisarsky koly pomalemu priebehu porodu.. a ohrozenia maleho.. vsetko islo nakoniec chvala bohu dobre.. o 3 roky na to som zasa otehotnela uz s tuzbou po dalsom dietati.. par mesiacov to trvalo.. snazili sme sa.. ale nakoniec sa to podarilo.. no v 8tt som mala nieco.. so zaludkom.. ja neviem cim to bolo sposobene ale viroza to nebola.. zvracala som kazdych 10minut.. aj ked nebolo co.. za calo to vecer.. okolo 20.00 o 2.30 rano sme sli do nemocnice.. tam mi povedali ze nemozu somnou nic robit... poslali ma domov.. neskor to preslo ,,, cca o2 tyzden na to som sla na ultrazvuk.. tam mi povedali.. vsetko je fajn.. ale babo je mensie ako ma byt .. tj. o 1.5 tyzdna.. prisla som zasa o 3t. bola som v 13tt a vtedy povedali ze srdiecko nebije a niesu ziadne odozvy.. ani nic.. proste ze moje babo uz nezije.. bolo to ako keby mi niekto ukrojil kusisko srdca.. o 2tyzdne dalsi ultavuk.. ziadna zmena.. tak sme prisli o babo.. som uz po 2 cikloch.. ale zatial som nebola na ziadnom visetreni po potrate... cakam a idem v marci.. moja hlavna otazka.. je .. chcem zasa otehotniet.. stale mi je smutno .. a luto co sa stalo.. manzel sa boji ze sa to stane zasa.. mam pocit ze viac ako ja.. comam robit?? poradte mi... skusit to... ? pockat? ako ho presvedcit?? mam ist najprv k lekarovi?? viem .. je to najrozumnejsie.. ale ked ja nevladzem cakat.. a teraz by som mohla otehotniet v tychto dnoch..
@zuzzulka - mrzi ma, ze to takto skoncilo... Ale ked sa to takto same pekne vycistilo, urcite by som taktiez odmietla kyretaz... Drzim ti silno palce a naozaj to treba nechat na prirodu.. Verim, ze babenko pride presne vtedy, kedy bude ono chciet a nie ked my chceme... Zelam Ti, aby vas nenechalo dlho cakat... 😉
Nas stuplik sa ma dobre a buduci mesiac ho uz budeme drzat v naruci... 😵 😵 😵
@matata123 ahoj ja som vo februári dostala kontrakcie v 14 TT a odtiekla mi voda potom som si robila ovulacne testy nakoľko ja mám raz ovu na 44 DC a niekedy 24 DC 31.5 som opäť otehotnela 3.7 bolo srdiečko a 12.7 keď som bola že mi vypíše knižku vezme odbery urobila ešte kontrolné sono a miminko srdiečko nikde zamknutý potrat som z toho mimo je to 6 x čo sme prišli o dieťatko deti nemáme roky utekajú chceli sme aby sa to samé vycistilo no týždeň ubehol čo neberiem lieky a nič tak zajtra opäť kontrola uvidíme či sa to zmenšuje alebo čo či neskončim na kyrete skúšala som dnes poobede aj test či bledne ale len čo som ho namočila taká kolajnica asi je stále vysoké hcg preto sa to nepúšťa som nervózna zo zajtrajšieho dňa

@bublinkaa2 Ahoj som rada že som si prečítala tvoj príspevok. Ja som sa včera vrátila z nemocnice kde mi potvrdili že som potratila bola som v 7tt, keď že na sone už nenašla v podstate nič a maternica bola čistá odmietla som hospitalizáciu a kyretáž. Stiekla mi akurát jedna infúzia. Tak že do môjho tela nebol žiadny zásah aj napriek tomu mi odporúčala pol roka počkať myslím si že to je dlhé a zbytočné čakanie. Preto nebudem čakať a necham to na prírodu dúfam že k nám už bude milosrdná 🙂