Spôsobuje Utrogestan výkyvy nálad a depresiu?
Ahojte, mám hyperplaziu endometria. Mala som kyretáž a potom mi dr. dala užívať Utrogestan 200mg.
Ale budím sa nadránom spotená, som unavená a podráždená, depresívna, uplakaná..
Spôsoboval to aj vám utrogestan?
Najprv som mala duphaston, ale bolo mi po ňom do pol hodiny zle-točenie hlavy, migréna.
Chcem sa spýtať dr, či nestačí 100mg, ale s ňou je ťažká debata, lebo nie je veľmi ochotná komunikovať.
@stellarstar A neupravovali ti dávku Euthyroxu počas tých 10 dní? Lebo som rozmýšľala, či nemám volať aj endokrinologičke (aj keď tam dvíha len sestrička poobede)
@stellarstar A neupravovali ti dávku Euthyroxu počas tých 10 dní? Lebo som rozmýšľala, či nemám volať aj endokrinologičke (aj keď tam dvíha len sestrička poobede)
@anonym_autor euthyrox alebo utrogestan?
Čítala som, že pri vaginálnom užívaní by nemalo byť toľko vedľajších účinkov a sú.
Euthyrox, či sa nemá meniť dávka (kvôlil štítnej žľaze), či aj zato nie je väčšia únava, či sa to s tým Utrogestanom neovplyvňuje.
Euthyrox, či sa nemá meniť dávka (kvôlil štítnej žľaze), či aj zato nie je väčšia únava, či sa to s tým Utrogestanom neovplyvňuje.
@anonym_autor tak v hlavnom príspevku nepíšeš nic o štítnej. Nie dávku euthyroxu netreba meniť ta sa mení podľa krvných výsledkov štítnej
Ja som utro vzdy užívala vaginálne nie orálne
Prečítaj si vedľajšie účinky utro v letáku
tiež mám utrogestan vaginálne; len keď som tu staré diskusie čítala, tak spomínali, že vaginálne to nemá také nežiadúce účinky
štítnu žľazu som síce nespomenula v úvodnom príspevku, ale tak mi napadlo, či sa to (tie hormóny) navzájom neovplyvňujú, keďže štítnu žľazu už nemám, preto užívam euthyrox
tiež mám utrogestan vaginálne; len keď som tu staré diskusie čítala, tak spomínali, že vaginálne to nemá také nežiadúce účinky
štítnu žľazu som síce nespomenula v úvodnom príspevku, ale tak mi napadlo, či sa to (tie hormóny) navzájom neovplyvňujú, keďže štítnu žľazu už nemám, preto užívam euthyrox
@anonym_autor únavu môžeš mať z toho utro
@anonym_autor keď sa to dáva zo spodu tak sa znižujú vedľajšie účinky , ale nevymiznú úplne

@anonym_autor áno tiež som mala také stavy pri utro