Stále mám opakované zápaly močových ciest
PROSIM UZ NEVIEM čO ZAPAL SKONčI A ZASE DVA DNI ZNOVA ZASE UROLOG A ATB STALE CYPROFLOXACíN A SOM VYBAVENA VYSLEDKY ZE MOč MáM V PORIADKU KEDčAKáM TýžDEN NA VýSLEDOK ALE KED SA VYMOčIM MI POVIE EšTE NEMáTE MOč UPLNE V PORIADKU.PONDELOK SA CHYSTáM NA GYNEKOLOGIU NECH MA POZRE AJ TAM,AJ KED MA TAM NIKTO NEPOSLAL.čITALA SOM žE JE DOBRA D-MANOSA AK MATE SKUSENOST PROSíM NAPíšTE MI,ALEBO EšTE KAPUCINKA LICHOREšNICA PROSíM Už SOM ZUFALA MAVAM HROZNE BOLESTI V PODBRUšKU AK KRížE A NAPOSLEDY SOM MALA TAKé KRčE PODBRUšKU žE SOM MALA AJ HROZNé TLAKY NA KONEčNíK.UROLOG HLAVNE SUKROMNíK HNED ZAPLATíM 10 EURO A PO KONTROLE 10EURO NELIEčI MA.čLOVEK AJ ZAPLATí KED VIE žE MU POMOžU.PROSíM PORADTE MI ...........OSPRAVEDLNUJEM SA ZA PRAVOPIS.
liečitelku nie ja by som potrebovala nájst príčinu ...ked to príde mam neskutočné bolesti ani prejst nevladzem do polroka som to mala asi 8 krát..a teraz už tak že doberem atb dva dni pokoj a znova .des vyskušala som urina kut ,prasličkový čaj, urologickýpijem stále, petržlenový čaj brusnice sušene jem a štavu a nič som zufalá.
kupit v lekarni sypany caj a namiesat si caj alchemilka - vres - rebricek. brusnice nie.
@snehulienka8 dakujem moc skusim .
Ahoj,toto poznam,trapila som sa takto 2 roky a este stale som citlivejsia na zapal.Velmi dolezite je vela pit,cokolvek,aby sa tie mocove cesty preplachovali,ja ked malo pijem hned citim stipkanie,e.coli ked mas riedky moc,nema az taku sancu sa chytit na stenach moc.mechura a nemnozi sa.Este k doktorom,nedali Ti na podporu imunity Uro-vaxom??? To je tiez dobre,je to liek na Rp a mne ho nasadili a pomohol,skus sa lekara nan opytat,ATB v kuse su tiez neni riesenie,vzdy pri nich uzivaj aj probiotika a este dlhodobo aj po douzivani ATB a dalsia super vec,kt.mi poradil lekar je presne ako si sa pytala D-manosa-konkretne uzivam Blokurima v sackoch,je tam taka schema ked mas problemy,alebo preventivne,je to cista D-manosa a ked citim mierne stipkanie hned si jeden sacok rozpustim do vody a pomoze to.Uzivam to teraz aj preventivne v tehotenstve.U seba mam vypozorovane,nesmiem chodit bez papuc,spim v ponozkachl.Verim Ti,ze si nestastna,lebo je to velmi velmi neprijemne :( Niektore zeny na to trpia aj bez nejakej priciny :(
@anicka2608 dakujem moc skusim tu d-manosa blokurima tu maju normalne v lekarni ci treba objednat z nejakej stranky spytam sa aj na ten urowaxom idem este na tu gynekolkogiu som zvedava čo mi povedia tam kiež by nasli pričinu.
@mamasuri da sa kupit v lekarni,niekde ju drzia,ale niekde sa objednava...
@mamasuri vyšetrenie na ureaplazmu, gynekológ mi len zobral výter a bum premnozena totálne po preliečení mna aj partnera som nebola rok nachladnutá.. Dovtedy každý mesiac bolesti a močenie nebolo v poriadku deň čo deň a to som brala Ccko, brusinky, no všetko asi.. Trvaj na výter ta úľava stojí zato
@mamasuri ja tým trpím dlhé roky, postupom času som sa naučila s tým žiť a čo si môžem dovoliť...moja mama to mala tiež, ak to máš chronické tak antibiotiká už ani nebudú zaberať...ja už na sebe viem, že nesmiem sadať na lavičku v parkoch ani v lete pomaly keď je horúco, v zime do studeného auta si musím brať niečo pod zadok aby som nesadla na studenú sedačku, na posteli musím mať najteplejšiu deku aká sa dá kúpiť, žiadny satén a podobne studené, nohy neustále v teple a v papučiach, keď vychádzam z postele musím si hneď obliecť župan, naposledy som len v nočnej košeli išla ráno uvariť kávu a za pol hodinu mi išlo močové cesty roztrhať...takže toť môj príbeh k tejto veci 😊 inak na močové cesty pomáhajú hlavne brusnice, ideálne doma zavárané, urologický čaj, dubová kôra ako čaj ale je super aj ako sedavý kúpeľ, alebo ja si robím ešte obklady zo surových zemiakov a podobne...musíš sama otestovať čo na teba účinkuje najlepšie a podchytiť to hneď v začiatku, ja už keď cítim že ma páli na wc, hneď vyberiem fľašu brusníc, tú zjem a do hodiny to je ok 😊 v každom prípade daj si vyšetriť čo sa dá, čo tu písali baby, aj ja som behala po doktoroch ale nič mi nezistili len ma 10 krát do roka pchali antibiotikami...
@anicka2608 urovaxon som zabudla spmenut.tiez som ho uzivala a pomohol mi
@natalia11111 ďakujem budem v pondelok trvať.
Si vyšetrená na ureaplazmy?
Choď venerologovi a daj si spraviť kompletne testy, ono sa tam testujú aj rôzne pohlavné choroby a aj ureaplazmy a mykoplazmy
Mala som v januari ten problem.Vypila uvin caju kupila tabletky urinal lady a nic nepomohlo.Potom mi svokra povedala ze si na bavlnenu vreckovku m dat za lyzicu bravcovej masti to na noc sedem dni.No ulava prisla uz po dvoch dnoch
Takze mne pomohla bravcova mast ako obklad
ja som tak isto trpela opakovanými zapalmi .. akonáhle som dobrala D-manozu mám pokoj. poviem ti ešte niečo , počula som ,že tieto zápaly súvisia s partnerským vztahom. ak ten nie je v poriadku ,zápaly sa pravidelne opakujú .mne sa to potvrdilo!!!!! ako náhle som dala do poriadku vzťahy ,uľavilo sa mi(hoci som v tej dobe brala ak d-manozu). obličky sú parovy orgán,skús a uvidíš .
@mamasuri absolutne suhlasim s @ada309 Je to neuveritelne, ale suvis so vztahmi som si vsimla aj ja u seba. Hlavne hnev voci partnerovi treba poriesit ;)
Z preparatov mi pomojla tinktura z kapucinky (pravidelne uzivanie), uroval s d-manozou, urovaxom
Etse som pocula aj o moznosti dodat do mocoveho mechura kys.hyaluronovu, ta vytvori ochranny film, aby sa bakterie neusadzali na stene moc.mechura. ale nemam to odskusane.
@mamasuri mne sa to takto tocilo rok. Stale z mocoveho sa mi to dalo na gynekologicke zalezitost atd. stale dookola .... my sme prisli nato, ze to nemavam z nachladnutia alebo pod. ale z nedostatku tekutin. Staci ze jeden den zabudnem pit a uz to ide.... uz musim prejst vecer na hektolitre urologickych cajov aby som zapal potlacila, nedajboh keby ho nemam pri sebe
Skús toto, možno pomôže..https://www.bajecnezeny.sk/toto-prirodne-super-...
mne ojrem uz spomenutych veci pomohla ketozna dieta. to zbamena vyrad vsetky sacharidy. ziadne ivocie muju zemiaky ryzu. prakticky len zelenina vajcia maso orechy.
Ahojte ja som sa na toto liečila vyše 5 rokov s tým že sa mi to stále vracalo...po každom styku, prefuknuti no proste stále minimálne raz za mesiac som to mala ak chcete a potrebujete ešte pomôcť napíšte mi súkromnú správu napíšem ako som sa ja z toho dostala NATRVALO ... vyše roka som silný zápal nemala len som občas pocítila stipnutie ale mám naozaj pokoj

@mamasuri aj ja som trpela a trpim na opakujuce sa zapaly mocovych ciest😕.Trpim tym odmalicka.Ked som ako mala prekonala tazky zapal.Absolvovala som aj mensi chirurgicky zakrok kde mi roztahovali mocovu trubicu lebo som ju mala velmi uzku(ma to vacsina zien)a tam sa mi usadzal zoststkovy moc ,ktory sposoboval zapaly.Po tom zakroku som otehotnela(planovane)a cez tehu som netrpela ziadnymi infekciami a aj teraz 15mes po porode je to lepsie.Mala som asi 2x zapal ale nie taky,kde by som musela k urologovi poradila som si s nim doma.Najdolezitejsie je aspon u mna mat najma nohy v teple ak mi je zima hned mam zapal😕.Potm jest a veeela pit urolog caju.Neskusali ste aj nejaku liecitelku?