icon

Stály pocit na močenie: Môže to súvisieť s chrípkou?

24. mar 2024

Už od včera večera mám stále pocit na močenie . Niekedy je to silnejšie niekedy slabšie. Nepociťujem žiadne pálenie keď idem na malú. Iba taký celkový diskomfort . Momentálne som chorá klasická chrípka. Myslíte že to môže byť tým ? Čo poprípade robiť doma aby sa mi uľavilo a po akej dobe ísť keď tak zas k doktorovi?

nataly420
•
24. mar 2024

Ja to mavam keď mám oslabený organizmus a je to hrozné. Trvalo mi to aj par mesiacov….

lindous
•
24. mar 2024

Ja presne taký pocit mávam, keď som dehydratovaná, čo sa počas chrípky môže stať... piješ dosť? mne pomôže vtedy veľa veľa vody piť

deti95060810
•
24. mar 2024

nemáš zápal moč. ciest? ja to mám vtedy... problém s mechúrom.

alickapusinka
•
24. mar 2024

aj cukrovku môžeš mať.

candii
•
24. mar 2024

Ja milujem spanie mi otvorenej ventilačke alebo aspoň na mikro ventilacku a to aj zime. Milujem keď je v spálni zima 🤣 to má za následok že vždy potom keď si nechám takto okno vkuse cikam. Už nemôžem 🤣 a potom keď veľa kávy vypijem.

autor
•
24. mar 2024

@deti95060810 je to dosť možné 😒 obliekala som sa ako kebyže je už 25 stupňov

zeldia
•
24. mar 2024

Aj ja sa pripájam k tomu zápalu močových ciest, skús dva tri dni pit urologicky caj. Keď máš ten pocit že ti treba na wc, aj sa vymočiš či len kvapky?

autor
•
24. mar 2024

@zeldia normálne chodím cikať. Ale potom mám pocit že mi stále treba . 🙃 Ale žiadne pálenie ani nič

zeldia
•
24. mar 2024

Skus ten urologicky caj s tým nic nepokaziš a možno sa ti uľaví ak nie tak určite k lekárovi.

mariazatkova
•
25. mar 2024

Môže aj nemusí to byť vážne. Pokiaľ sa ti to nezlepší určite by som išla k doktorovi.

andula1961
•
26. mar 2024

a co ked je to u detí?,