icon

Stanovanie počas menštruácie

tamarabartman
29. aug 2022

Žienka boli ste niektorá už stanovat počas ms ? Niekde som citala že medvede a diva zver vycítia menstruaxnu krv a že zena by nemala vtedy chodit do lesa ..mate niektorá skúsenosť?

liljana
29. aug 2022

Pozor aj v Egypte na zraloky.

sticker
deti95060810
29. aug 2022

to by musel medveď chodiť okolo tvojho stanu.... 🙂

bessie12
29. aug 2022

to co je za blbost 🤦‍♀

babovka2321
29. aug 2022

@tamarabartman chybajuca sprcha by ma v takom pripade viac trapila

liljana
29. aug 2022

Konecne chapem animovanu rozpravku o Snehulienke, ako chodi po lese a vsetky zvieratka okolo nej. 😝

viestta
29. aug 2022

@tamarabartman v lese tak ci tak stanovať nesmieš, a v kempe to jeleň v ruji obťažovať nebude.

patus_2
29. aug 2022

Noo smejete sa, ale zvieratá majú perfektný čuch a určite viete čo sú to feromóny. Nevravím, že hneď zviera zaútočí, ale skúsení zalesaci vedia, že žena má cikať radšej ďalej od táboriska.
Aj moja babka hovorievala, že ak chovali býka, tak ženy s menštruáciou sa pre istotu nepribližovali.
Pre autorku, záleží od toho kde plánuješ stanovať. Ak je to "turistická destinácia" na okraji lesa, kľudne choď aj keď máš menštruáciu. Keď je to divočina tak si dávaj väčší pozor, radšej pouzi tampóny alebo kalisok, lebo aj kliešte cítia krv a posledné čo chceš na stanovanie riešiť je pricucnuty kliešť na intímnych partiách.

onedaynick
29. aug 2022

@tamarabartman bola som, vonku 37 a ja menzes, ale musela som. A ano, treba mat respekt, medvede su premnozene, ale nejako som neriesila zvierata kvoli menzesu, ale skor, nech ma nieco nenapadne len tak, z pleziru 🙂 googlim o 106, ale nejake potvrdene vyskumy o zvieratach atakujucich menstruujuce zeny nenachadzam.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
7miriam77
29. aug 2022

Ja som bola stanovat s ms, no v areali boli sprchy, niekde na samotku do lesa by som nesla ani bez ms🤣. ....asi pouzivat len tampony a vziat do sebou velky kybel a vela vody🙂

onedaynick
29. aug 2022

@7miriam77 jej otazka nie je o hygiene.

maminkasisa
29. aug 2022

No ja by som sa az tak nesmiala, moj svokor je polovnik a je to pravda, ze zvierata zacitia taketo zeny.... nie zeby rovno na nich zautocili, ani ich neprenasleduju, ale do divociny by som veru nesla