icon

Stehy 5 týždňov po pôrode

sunny_g
23. apr 2021

Ahojte,
Prosím ako dlho ste mali v rane - nastrihnitie/natrhnutie stehy?
Mám už vyše 5 týždňov po pôrode a stehy stále nevyšli samé, hoci mali, podľa pôrodnej asistentky vyjsť samé. Akurát ma začína rana ťahať a obávam sa, že stehy zatastajú. Gynekológovi som volala, odbil ma s tým, že to netreba vyberať ani riešiť, že to vypadne samé...

Aké máte skúsenosti prosím?

pluska95
23. apr 2021

@sunny_g ahoj tiez som bola nastrihnuta ale stehy mi poodpadovali sami len viem ze casto som bola pod sprchou proste som si aj sadla na vanu a zo spodu vysprchovala to bol asi moj najlepsi pocit po porode 🙄🤭😂 tak po case mi stehy poodpadovali tak si mu mala povedat tomu muderlantovi doktorovi ze sa necitis dobre

pluska95
23. apr 2021

@sunny_g ale po šestonedeli by si mala ist na kontrolu... Jak tak možu ti doktori takto riešit ženy

mariska1989
23. apr 2021

Ja som mala vnútri popraskaný jednu stenu takže 2 stehy .popravde asi 4 týždne po pôrode som kukla zrkadlom a stále som to tam mala 🙈 a potom pri sprchovaní neskôr to vyšlo von . Daj tomu ešte týždeň možno sa to tam už začína aby to pustilo

sunny_g
autor
23. apr 2021

@pluska95 povedala som, že to boli a ťahá a že mám pocit, že to zarastá a či by na to mohol pozrieť. Odpovedal, že to sa nevyberá, že to samé vypadne.
Hľadám si nového lekára.....

@mariska1989 ja sa po každej toalete umývam prúdom vody a takým prostriedkom na hojenie rán. Zatiaľ nevyšiel ani jeden....

pluska95
23. apr 2021

@sunny_g no to som ti chcela napisat ze hladaj sa inde a nie to co je za lekar ze ta tak odbije tak drzim prsty 😉 nech ti to dobre dopadne ale odporucam stale sa sprchuj zo spodu aj 10x do dna mozno ti to trosku povoli

sunny_g
autor
23. apr 2021

@pluska95 vďaka

roja21
3. nov 2023

@sunny_g prosím ta, kedy ti nakoniec vypadli tie stehy? lebo mne po vyše 3 týždňoch stále nič…

sunny_g
autor
1. jan 2024

@roja21 do mesiaca