icon

Stojí program Štítna žľaza od Zuzany za investíciu?

dasenka7
21. dec 2025

Ahojte,mate niekto skusenosti s programom od pani Zuzany-stitna zlaza (na fb/ig?)
Zaujima ma ci sa oplati tolko investovsy do programu,ci sa tam dozviem nieco uzitocne?dakujem

anonym_0df451
22. dec 2025

@dasenka7 nie neoplati
Vyhodene peniaze von oknom

anonym_6a8d7e
22. dec 2025

Nie preboha, ona je úplne mimo. Všetko to, čo ti napíše ona v programe ti povie aj chatgpt. Som v jej skupine a sledujem ju.

dasenka7
autor
22. dec 2025
@anonym_6a8d7e

Nie preboha, ona je úplne mimo. Všetko to, čo ti napíše ona v programe ti povie aj chatgpt. Som v jej skupine a sledujem ju.

@anonym_6a8d7e stale nad tym uvazujem ci ano nie..akoze vyse 150 eur sa mi zda vela..ak to neji tajomstvi kludne aj do spravy co tam take vzaaacne pise?

scorpionflower1
9. jan 2026

@dasenka7 nie, vôbec. Ja viem o koho ide. Ona sa tvari ako odbornicka na ŠŽ a pritom nevie o tom nic, co by si si aj sama nenasla. Okrem toho ŠŽ je taky organ s ktorym nic moc neurobis, no vela ludi si aj mylne mysli, ze ich problemy sposobuje ŠŽ, lebo ma vagne priznaky (padanie vlasov, zimomrivost, unava...) Ja som sa raz opytala cosi na jednej FB stranke, konkretnu otazku, chcela som vediet, ci mal niekto taky problem so ŠŽ ako ja. Do 3 minut mi napisala 5 komentarov tato Zuzana a boli uplne od veci a fakticky nespravne. Ona si len nasla sferu na trhu, kde chce zarobit. Ja by som jej nedala ani euro.

scorpionflower1
9. jan 2026
@dasenka7

@anonym_6a8d7e stale nad tym uvazujem ci ano nie..akoze vyse 150 eur sa mi zda vela..ak to neji tajomstvi kludne aj do spravy co tam take vzaaacne pise?

@dasenka7 ver mi, ze nic vzacne nepise. Chat gpt mi toho povedal viac ako ona. Vyhodis peniaze do luftu.

dasenka7
autor
11. jan 2026
@scorpionflower1

@dasenka7 ver mi, ze nic vzacne nepise. Chat gpt mi toho povedal viac ako ona. Vyhodis peniaze do luftu.

anonym_d6f565
11. jan 2026

Je to len ďalší človek ktorý zarába na hlúposti ľudí ktorí si myslia že taký človek im nahradí lekára a lieky .Beriem lieky na štítnu žľazu a nič iné mi stým nepomôže