Strata chuti na sex po vyoperovaní maternice?
Vy, ktore mate za sebou tento zakrok - vytratila sa vam chut na sex? Kolko rokov ste mali, ked ste ho podstupili?
Ak nevyberu vajecniky a hormonalna cinnost ostane zachovana, nemas preco stratit chut na sex. Ak idu aj vajecniky von, tak to je ako umelo navodena menopauza a tam problem moze byt.
@melanta super to ste ma potešili 😁 ja už mám tiež po operácii akurát za dva dni by ma mali pustiť z nemocnice. A tiež sa obávam toho ako to všetko bude 🙈 a ci chlap cíti pri sexe nejakú zmenu, alebo to chlap ani nepocíti?
@scarletka34 u mňa trochu dlhšie trvalo, kým som po hysterektómii začala mať sex, keďže po operácii som mala sériu chemoterapií. Takže ťažko hodnotiť, či by som taký bezproblémový návrat mala hneď. Čo sa týka toho, či muž cíti rozdiel, nikdy som sa nepýtala. Ale nikdy nepovedal ani sa nezatváril divne, pri žiadnej z intímnych činností. Navyše, ak vyberú všetko, robí sa väčšinou plastika vo vnútri, čiže neobávaj sa, že to tam budeš mať ako čiernu dieru. 😉 Ak máte zdravý vzťah, toto ho nemôže ohroziť podľa mňa. Držím palce. 🙂
@melanta Jaj tak to ste mala dosť zložité. Noo ja práveže momentálne vzťah nemám. Ale niečo sa mi risuje takže preto ak k tomu príde tak preto ma zaujíma ci je to ineee 🙈
@scarletka34 tak ja sprostredkovane som bola oboznamena s rozhovorom muzov, ktori maju zeny po hysterektomii a vraj rozdiel citit. Ale to sa rozpravali dvaja, mozno ini muzi by povedali nieco ine.
@0silvia0 No keď sa tak nad tým lepšie zamyslím muž nemá preco cítiť ze žena nemá maternicu. Ta slúži na otehotnenie a do nosenie bábätka 😊 Pokiaľ žene zostávajú vaječníky nič sa na intímnej situáciii nemení, akurát len to ze si sex môže užívať bez strachu z neželaneho tehotenstva 😊
@scarletka34 ja viem naco sluzi maternica, iba pisem co som pocula, nemusi to byt pravda, osobnu skusenost nastastie nemam.

Mala som po 40, teda ešte aj stále mám po 40. Chuť na sex som nestratila vôbec.