Strata menštruácie a príčiny. Máte podobnú skúsenosť?
Zdravím, prosim vás mate skúsenosti so stratou MS? Ide o to vždy som ju mala dost silnú prvý den az prve 3 dni a teraz posledne 2 ms to mam rak ze prvy den mi jr zle dost ze si musim dat flector jak obvykle odkedy ju mam som prevazne na liekoch asi 2 krat sa mi stalo ze som nepotrebovala tabletku lenze teraz citim ze to je nieco ine prvy deň je normalny teciem atd. Ale teraz 3 den nemam nic spinim len a niesom nato zvyknuta ze nemam krv je niekto taky co mal nieco podobne? Samozrejme nastivim aj gyn ale chcem vediet ci to je niekto podobny popripade sa chcem opytat ake ste mali skusenosti ak tu niekto szratil ms ake boli vase priznaky poprípade. Viem že kazdy je iny ale rada by som mala mensi prehlad... mozno panikarim zbytocne len som bola u pani bylinkarky ktora mi povedala ze ak si nedam creva dokopy ze nezacnem jest viac hovädzie atd tak pridem o ms takze som sa trochu zlakla😅 ze by mohla mat pravdu.
Strava môže mať vplyv to je jasné
Ale to by si musela držať diéty alebo jesť fakt málo
@ktrina ja som stratila menštruáciu na dlhsie ako rok Obcas bolo len spinenie… ale ja mam PCOS teraz sa po case vratila ale aj to len vďaka metforminu si myslim
Veď môžeš byť rada, nemusíš byť stále na liekoch. A čo si jedla? Vitamíny, železo...?
vek napíš, možno menopauza.
Mne sa stalo že kvôli stresom a slabému jedeniu som tiež mala tieto problémy. Vek - okolo 25 r.

Ja mám každý druhý mesiac slabšiu aj menej bolestivú. Gyn mam úplne všetko v poriadku. Tiež niekedy prvý deň viac a potom už take poväčšine špinenie..