Sú polycystické vaječníky vážne pre zdravie ženy?
Prosim vás ak má žena polycisticky vaječník je to niečo vážne? Doktor to u mňa nejak nerieši a popravde, ani by som o tom nevedela keby mi to nepovie na základe sona. Našťastie bolesti nemám žiadne. A ďalšie dieťatko neplánujeme. Vyjadril sa, že vtedy by to mohol byť problém... Otehotnieť.... Len by ma zaujímal názor, či je teda dosť časté ze majú ženy polycisticky vaječník a doktor to nerieši 🙂 a môže mať predĺžený cyklus súvislosť práve s tým? ďakujem.
A môže mať pco súvis aj s vypadávanim vlasov??
Nooo…ja som bola v 2023 na magnetickej kvôli inému problému ale vo výsledkoch som mala aj toto že mam PCOS ale odvtedy som tehotná 2. Krat🤣,aj ms som mala pravidelnú takže neviem…asi to nieje pravidlo…a vlasy mi padajú poriadne ale chvalabohu aj rastu 🙏🏼
Aj s vypadávaním vlasov, zvyšovaním váhy, s kožnými problémami, chlpmi tmavej farby na najrôznejších miestach, úzkosťou,depresiou, výkyvmi nálad, so zlými výsledkami pečeňových testov, s chronickou únavou, neschopnosťou vstať ráno z postele a ďalšími vecami......

Ahoj, ja mám Pcos a áno, cysty majú veľký vplyv na menštruačný cyklus,najmä tieto.Neriešia to na Slovensku nikde,bohužiaľ, aspoň ja mám takú skúsenosť a pokiaľ nemáš problémy, buď rada