Subseptum operácia: Skúsenosti s tehotenstvom po zákroku?
Dobrý deň žienky , som po 2 potrate , 1 biochemické druhé 11 týždeň Missed abort . Stále mi nikto nechce spraviť operáciu / resekciu septa , vraj biochemické sa ani neráta a toto posledné nemuselo byt spôsobené septom . Za 4,5 roka 2 krát tehotná takže aj tehotenstvo ide ťažko . Boli sme na klinike v Martine všetky výsledky ukážkové aj partnerove .
Mala niwktora po operácii zdravé tehotenstvo a ľahšie otehotnela ? Moja je vraj do polovice maternice a hrubá .
Kto sa dal operovať máte kontakt na niekoho kto by mi to vedel zoperovať?
@taktotedanie dobrý deň , u pani doktorky Mikulovej. Povedala mi že septum nieje veľký problém čím som bola prekvapená.
@petigab tu nepoznam riesila by som krajkovica ur ige
@petigab ahoj ako si nakoniec vyriešila túto anomáliu? Ja som za 3 roky 3krat otehotnela ešte aj s dvojcatami všetko ale skončilo v 7-8tt missed abort. Teraz som navštívila kliniku JUHAMED a lekár ma rovno poslal na operáciu ale do Prahy že tam posiela svoje pacientky lebo vie že operácie sa podaria ako majú , diagnózu mám rovnakú. Na kontrolu už prídem tiež len tu do Juhamed ja som bola s prístupom veľmi spokojná ale je to v Košiciach. Verím že sa kvôli nim už dočkám zdravého tehotenstva aj bejby ❤️
@petigab ahoj ako si nakoniec vyriešila túto anomáliu? Ja som za 3 roky 3krat otehotnela ešte aj s dvojcatami všetko ale skončilo v 7-8tt missed abort. Teraz som navštívila kliniku JUHAMED a lekár ma rovno poslal na operáciu ale do Prahy že tam posiela svoje pacientky lebo vie že operácie sa podaria ako majú , diagnózu mám rovnakú. Na kontrolu už prídem tiež len tu do Juhamed ja som bola s prístupom veľmi spokojná ale je to v Košiciach. Verím že sa kvôli nim už dočkám zdravého tehotenstva aj bejby ❤️
@patriciaa_ ahoj , som natom úplne rovnako , tento tok 3 tehotenstvo a všetky skončili Missed Abort od 9-11tt. Mňa lekárka zatiaľ poslala na genetiku z mužom za mesiac by mali byt výsledky , inak máme všetko zažila v poriadku :( v Prahe si to budeš asi naplno platiť však ?
@patriciaa_ ahoj , som natom úplne rovnako , tento tok 3 tehotenstvo a všetky skončili Missed Abort od 9-11tt. Mňa lekárka zatiaľ poslala na genetiku z mužom za mesiac by mali byt výsledky , inak máme všetko zažila v poriadku :( v Prahe si to budeš asi naplno platiť však ?
@petigab tým že je to v EU tak je to vraj preplacane poisťovňou tak vravel lekár... Ešte si určite overim keď budem mať už dohodnutý termín v prahe... dali mi to ako najlepšiu možnosť a ja ju prijmem už nechcem zažiť straty kvôli niečomu nato za tie roky nikto nevedel prísť. Bohu vďaka za náhodnú lekárni pri príjme pred tretím potratom ona mala podozrenie až teraz po troch mesiacoch som mohla ísť na diagnostiku a overiť to. Za genetikou sa čaká nejaký mesiac čo sme boli my začiatkom roka to som už bola tehu len ešte nevedela.... verím že to budete mať tiež OK keďže genetika sa nedá zmeniť... U nás vyšetreniami zistili že má manžel zlú morfologiu spermií a teraz tu moju maternicu, ostatné tiež ok

@petigab v martine pri kom si bola? Dr Krajkovica si skusila?